Trenutno čitaš
“Simpatizer” je serija koja stiže na HBO i obećava nepredvidivu avanturu

“Simpatizer” je serija koja stiže na HBO i obećava nepredvidivu avanturu

Simpatizer

Vikend je vrijeme kada se možemo opustiti, uživati u slobodnom vremenu i možda se malo posvetiti omiljenim hobijima ili aktivnostima. Za ljubitelje napetih i intrigantnih priča, vikend je idealno vrijeme za uroniti u svijet špijunskih serija koje nude uzbuđenje, misteriju i nepredvidljivost.

Jedna od najnovijih serija koja obećava zadovoljiti te želje je Simpatizer, nova HBO Original miniserija koja će premijerno biti prikazana 15. aprila. Premijera na HBO kanalu biće 15. aprila u 20:00 h.

Simpatizer
HBO

Producirana od Park Chan-wooka i Roberta Downeyja Jr.-a i snimljena prema istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu, serija Simpatizer prati francusko-vijetnamskog komunističkog špijuna poznatog jednostavno kao Kapetan (Hoa Xuande).

Nakon što je svjedočio padu Saigona, Kapetan kreće ispočetka u Los Angelesu sa svojim izbjeglim sunarodnicima. Mora balansirati između obveza prema svom južnovijetnamskom vojnom zapovjedniku i svom kontaktu u CIA-i dok nastavlja obavljati tajne operacije za pobjedničku komunističku stranku u Vijetnamu.

Špijunski triler i međukulturna satira koja sagledava posljedice i nasljeđe Vijetnamskog rata, ova serija u sedam nastavaka istražuje kako se jedan čovjek uhvaćen između više svjetova suočava sa svojim identitetom i lojalnošću kao dvostruki agent.

Pročitaj
Penelope Cruz

Glumačku postavu čine Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, dobitnica nagrade Emmy Sandra Oh i dobitnik Oscara Robert Downey Jr., koji igra više uloga.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum