Trenutno čitaš
Shotgun Wedding: Nova romantična komedija Jennifer Lopez

Shotgun Wedding: Nova romantična komedija Jennifer Lopez

Urnebesni prvi trejler za film Shotgun Wedding prikazuje naoružane kriminalce koji otimaju naizgled savršeno tropsko vjenčanje Jennifer Lopez i Josha Duhamela.

ANA CARBALLOSA/LIONSGATE

Najpoznatija po filmovima kao što su Maid In Manhattan, Out of Sight, Hustlers, Second Act i The Wedding Planner, Jennifer Lopez je jedna od najprepoznatljivijih glumica koje danas rade u Holivudu. U nadolazećem filmu, Shotgun Wedding, ona se udružuje s režiserom filma Pitch Perfect, Jasonom Mooreom i scenaristom Markom Hammerom kako bi ispričala priču o pokušajima jednog para da se izbori (i ponovo otkrije svoju ljubav) nakon što njihovo vjenčanje napadnu teško naoružani nasilnici.

Nadolazeći film, koji je prvobitno trebao biti prikazan u kinima, ali će sada biti premijerno prikazan na Amazon Prime Video, takođe se može pohvaliti jakom sporednom glumačkom ekipom. Pored Lopez, koja glumi Darcy, u filmu Shotgun Wedding glume Josh Duhamel, Jennifer Coolidge, D’Arcy Carden, Melissa Hunter, Callie Hernandez, Cheech Marin, Sonia Braga i Lenny Kravitz, između ostalih.

Darcy i Tom se bore da se povežu prije vjenčanja, ali nakon dolaska naoružanih kriminalaca, par je prisiljen raditi zajedno kako bi ih pobijedio. Osim puno akcije, trailer Shotgun Wedding obećava da će film imati i dosta romantičnih elemenata.

Pročitaj

Film se očekuje 27. januara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum