Trenutno čitaš
Šest sestara – ko su ove divne djevojke u stvarnom životu?

Šest sestara – ko su ove divne djevojke u stvarnom životu?

Španska dramska serija Šest sestara (Six Sisters) prepuna je pustolovina i romansi, a šest glavnih likova, zanimljive i različite sestre Silva donose svaka svoju priču. Ovih šest glumica oplemenjuje špansku seriju, stoga donosimo zanimljivosti o svakoj. 

Pickbox

Adela Silva (Celia Freijeiro)

Celia tumači lik Adele Silva, najstarije sestre koja donosi sve odluke u porodici. Ona je dobronamjerna, draga i korektna udovica koja misli da više nikad neće biti zaljubljena. U stvarnom životu Celia Freijeiro glumica je i producentica koja ima vlastitu producentsku kuću kojom je producirala mnogobrojne filmove, serije i pozorišne predstave.

Blanca Silva (Mariona Tena) 

Pjevačica, plesačica i glumica Mariona Tena završila je i poslovni menadžment, te voli kombinovati sve svoje talente. Za film Embryo osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Kimera Film Festivalu u Italiji. Mariona glumi ljepoticu Blancu Silva, elegantnu i obrazovanu djevojku koja je zaručena za bogatog bankara Rodolfa, no zapravo je zaljubljena u nekoga drugog…

Francisca Silva (María Castro)

Nagrađivana glumica, TV lice, plesačica i ritmička gimnastičarka, ona je sve to. María Castro tumači lik Francisce Silva kojoj je jedina želja pjevati pred izabranom publikom. María je osvojila nagradu za najbolju glumicu u seriji Vive Cantando. Sretno je udana za španskog glumca Joséa Manuela Villalbu, s kojim ima dvoje djece.

Pickbox

 

Diana Silva (Marta Larralde)

Preslatka glumica Marta Larralde dolazi iz Galicije i najpoznatija je po ulogama u serijama Šest sestara i Gran Hotel. Velik dio njenog života čini joga kojom se bavi svaki dan. Kao sportski tip voli rolere ili surfati. Marta tumači lik Diane Silva, sestre jakog karaktera koja zamjenjuje oca u tvornici i postaje direktorica. Bori se za prava žena.

Cecilia Silva (Candela Serrat)

Pročitaj

Rođena u Barceloni, glumica Candela Serat glumu je studirala u Londonu i Madridu te se podjednako bavi pozorištem i filmom. Candela glumi Celiju Silva koja obožava ljubavna pisma, a njen je san nastaviti studirati, pisati i vidjeti svijet. Za ulogu Celije 2015. godine osvojila je nagradu Premio Andalesgai a la visibilidad. Udana je za glumca Daniela Muriela kojeg je upoznala na setu serije Šest sestara.

Elisa Silva (Carla Díaz)

22-godišnja glumica i plesačica Carla Diaz dolazi iz porodice plesača koji imaju vlastitu plesačku školu. Glumom se bavi od malih nogu, a jedna od njenih novijih uloga uključuje špansku tinejdžersku seriju Elite. Carla glumi razmaženu i neodgovornu najmlađu sestru Elisu Silva.

Svaki dan od ponedjeljka do petka prati pustolovine i romanse šest zanimljivih sestara u napetoj španskoj seriji samo na Pickbox TV kanalu!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum