Trenutno čitaš
Serije s kojima ćemo zakoračiti u jesen na Pickbox NOW

Serije s kojima ćemo zakoračiti u jesen na Pickbox NOW

Na Pickbox NOW ove jeseni stižu dvije nove serije idealne za jesenje zahlađenje! Svim ljubiteljima kriminalističkog žanra preporučujemo svježu britansku kriminalističku seriju Inspektorica Ray te šarmantnu italijansku kriminalističku humorističnu seriju Ubistva u baru Lume. 

Šarmantna italijanska serija Ubistva u baru Lume (Murders at BarLume)

 Ubojstva u baru Lume šarmantna je italijanska serija adaptirana prema romanima Marca Malvaldija. Radnja serije odvija se u Pineti, prekrasnom toskanskom primorskom selu. U središtu priče je Massimo Viviani, čovjek koji dobija na lutriji, kupuje bar na moru i sanja o lagodnom životu. Ali ništa se ne događa po planu.

Pickbox
Pickbox

Tople, duhovite priče uključuju zločine, detektive i zbor mudrih staraca koji sjede ispred bara Lume i iznose svoje mišljenje svakome ko želi slušati. Ova italijanska kriminalistička drama uključuje izvrsnu glumačku postavu na čelu s Filippom Timijem u ulozi Massima.

Humoristična je takođe i idealna je za laganu, veselu zabavu, a sastoji se od sveukupno 18 epizoda smještenih u šarmantnu zajednicu na plaži. Svi razni kriminalci izvedeni su pred lice pravde, svaki na drukčiji način. U seriji uživajt odmah jer je već stigla na streaming-servis!

 Britanska serija Inspektorica Ray (DI Ray)

Nova britanska policijska serija pravo je osvježenje na kriminalističkoj sceni! Seriju je kreirala i napisala scenaristkinja i glumica Maya Sondhi, a producirao poznati producent Jed Mercurio.

Pročitaj
Super Bowl

Pickbox

Rachita Ray policijska je detektivka koju glumi britansko-američka glumica indijskog porijekla Parminder Nagra. Ray radi u fiktivnoj policiji sa sjedištem u Birminghamu. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila unaprijeđenje. Ray preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči s ličbim problemima. Sa svježom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledaoce.

Ova britanska serija je kompleksna, duboka i odmah kreće u akciju. Gluma je izvrsna, a glumica Parminder Nagra briljira u glavnoj ulozi. Glumačku postavu takođe čine Gemma Whelan i Jamie Bamber. U seriji uživajt već ovog vikenda jer na streaming-servis stiže 8. septembra!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum