Trenutno čitaš
Senidah predstavila video spot za singl “Level”

Senidah predstavila video spot za singl “Level”

Senidah, regionalno popularna slovenska pjevačica objavila je prošle godine drugi album pod nazivom  “Za tebe”. Sa tog izdanja se od samog početka izdvojila pjesma “Level”, za koju je Senidah sada predstavila i video spot i ponovo oduševila publiku! Prve reakcije na video spot su sjajne!

Senidah

Izvršni producent video spota je Anze Skrube, director fotografije Igor Zečević, dok je za montažu bio zadužen Danilo Pantović. Crno bijeli video sa mnogobrojnimm statistima, neobičnim detaljima i autentičnom kostimografijom, definitivno ostavljaju utisak da ova muzičarka iznova pomjera granice u svom muzičkom stvaralaštvu.

Singl “Level” zajedničkim snagama su napisali Bojana Vunturišević i Relja Milanković, dok su za muziku bili zaslužni Luxonee i Senidah, a mix i master singla je uradio Jan Magdevski.

Senidah

Senidah, odnosno Senida Hajdarpašić postala je najtraženija pop/trap umjetnica nove generacije u regionu. Kroz svoj poseban i upečatljiv stil, te spoj R&B-a, trapa i savremenog pop zvuka, ova regionalna muzička ikona oduševila je različite tipove publike.

Pročitaj
we live in time Florence Pugh Andrew Garfield

Niže mnogobrojne uspješne nastupe širom regiona, ali i Evrope, te je pred njom itekako radno ljeto, a vidjećemo je I na nekim od najvećih regionalnih festivala, između ostalog i na Ša festu u Prijedoru.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum