Trenutno čitaš
Ljetni trendovi koje možeš početi nositi odmah

Ljetni trendovi koje možeš početi nositi odmah

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Toplo vrijeme se brzo bliži, a priprema ljetne garderobe je sigurno zabavna i možeš u toj zabavi početi da uživaš odmah. Lagane tkanine, prigušena koža i zabavne kombinacije boja samo su neke stvari od kojih već možemo da osjetimo miris i dašak ljeta. Donosimo ti naš odabir odjeće, koji će ti maksimalno pomoći da iskoristiš svoje kratko, ali slatko ljeto.

Foto: marieclaire.com

Uljepšaj svoj dan žutom nijansom koja podiže raspoloženje. Savršena je pratnja za blago prigušene tonove kao što su zemljani i pastelni. Žuta boja je simbol sreće i optimizma, energičnosti i smatra se da budi kreativnost, te zrači toplotom poput Sunca. Samo jedan žuti detalj u tvojoj odjevnoj kombinaciji unijeće tračak optimizma u tvoj dan.

Foto: marieclaire.com

Sofisticiranost bez ikakve zagušljivosti i to kraja. Zahvaljujući svjetlijim bojama i opcijama tkanina, obilje odijela ljetne sezone neće te opterećivati. Ako odijelo od glave do pete nije tvoj stil, razbijte izgled elegantnim odjevnim komadima, poput bijelog blejzera i farmerki ili krem pantalona s prozračnom majicom.

Foto: marieclaire.com

Ne moraš igrati na sportskom terenu da bi trenerka postala jedan od tvojih omiljenih odjevnih predmeta u nadolazećem ljetu. Trenerke i polo majice se uklapaju u svaki stil, pa ako ih upariš sa omiljenim patikama dobićeš sportski izgled, a ako hoćeš da uneseš dašak ženstvenosti u svoj stil kombinuj ih sa sandalama.

Foto: marieclaire.com

Koža je potpuno “In” ovog ljeta od ljupkih haljina sa izrezima do upečetljivih haljina, te sandala i torbica do  kombinezona, koža pristaje svemu.

Pročitaj

Foto: marieclaire.com

Nema prave zabave bez tufnica. Isprobaj top na točkice koji viri ispod blejzera ili potraži totalni izgled u haljini na tačkice koja pokriva cijelu površinu.

Izvor: marieclaire.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum