Trenutno čitaš
Savjeti za balans između poslovnog i privatnog života na osnovu horoskopskog znaka

Savjeti za balans između poslovnog i privatnog života na osnovu horoskopskog znaka

Danas, više nego ikada, ideja balansa između posla i privatnog života čini se nemoguća. Pored redovnog radnog vremena, tehnologija je omogućila da se nikada u potpunosti ne osjećamo kao da smo stvarno “završili” posao. Uvijek postoji email, ili čak poruka od radne kolegice ili šefa na koju treba odgovoriti poslije radnog vremena. Astrolozi savjetuju koji je najbolji način, koji svaki horoskopski znak može da koristi za postizanje balansa između posla i privatnog života.

Foto: Ultra Magazin

OVAN

Ovnovi su odlučni i vole izazove, zato ako možete uvedite fizičku aktivnost u svoj radni dan i tako ćete dobiti željenu ravnotežu. Idite u šetnju ili na trčanje, pronađite fizički izazov, poput vježbanja, fitnesa, plivanja. Na dan kada to nije moguće, pronađite način da naučite nešto novo, istražujte, radite na sebi.

BIK

Bikovi su senzualni, pa je jedan od najboljih načina da pronađete ravnotežu u svom danu, da odete u prirodu, ili da se bar okružite zelenilom u toku dana, njegujte sobne biljke. Ako to nije moguće, idite u šoping, na kafu ili na večeru sa prijateljima. Bikovi vole da kupuju, ali nisu skloni nepotrebom trošenju – jako su izbirljivi i uvijek im je važniji kvalitet nego količina. Družite se sa prijateljima.

BLIZANCI

Blizanci vole komunikaciju, pa možete u toku dana da izdvojite vrijeme da pozovete prijatelja ili člana porodice i na taj način postignete balans. Nazvati prijatelja i ispričati mu šta se dešava u posljednje vrijeme djeluje terapeutski na Blizance, obzirom da je ovaj znak, glavni komunikator u zodijaku. Takođe, Blizancima može biti od pomoći i pisanje dnevnika i kreiranje sadržaja na svojim društvenim mrežama. Kao i svi vazdušni znakovi, Blizanci znaju da se premišljaju, tako da je pisanje dnevnika odličan način da organizuju svoje misli.

Foto: Ultra Magazin

RAK

Ako ste Rak u horoskopu, izvadite knjige recepata i zagrijte rernu: Kuhanje je odličan način da postignete balans, još ako ćete jelo pripremiti ukućanima ili prijateljima, to je pun pogodak. Boravak u kuhinji je veoma umirujući za Rakove, isprobajte novi recept, iznenadite članove porodice ili prijatelje. Igra je takođe, veoma važna za Rakove, tako da, ako imate djecu, izvedite ih u park i igrajte se sa njima, prošetajte uz rijeku ili jezero.

LAV

Lavovima je potrebna mentalna stimulacija, provedite jedan od slobodnih dana u lokalnom muzeju. Lavovi takođe vole muziku, pa možete da odete i na koncert, izložbu u kino ili na predstavu. Izlazak u grad sa društvom je takođe jedna od super opcija da malo obogatite društveni život.

DJEVICA

Imate li nered koji treba očistiti? Odlično, jer ako ste Djevica u horoskopu, to je savršen način da se pobrinete za sebe. “Očistite ormare!” Djevice se osjećaju jako dobro nakon što očiste i organizuju ormare, svoj životni ili radni prostor. Obilazak knjižare je takođe odličan način za Djevice da uspostave balans i pronađu neku novu super knjigu za sebe, a mogu i otkrivati neke nove zdrave životne navike poput probavanja zdravih recepata ili novih fitnes rutina.

Foto: Ultra Magazin

VAGA

Vage vole lijepe stvari, zato, ako tražite balans, nađite način da ugodite sebi. Na primjer, isprobajte novu paletu boja za garderobu za narednu sezonu. Vage takođe vole popodnevni čaj ili kafu, zato ako imate priliku da se iskradete iz kancelarije na šolju omiljenog napitka sa prijateljem, uradite to bez razmišljanja.

ŠKORPIJA

Ako je vaš znak Škorpija jako cijenite vrijeme koje imate samo za sebe i treba da imate to na umu, kada pokušavate da pronađete balans između posla i privatnog života. Škorpijama je potrebna samoća kako bi mogle da razmišljaju. Pokušajte da se povučete iz haosa svakodnevnice, otiđite u biblioteku, kino, ili nađite neko mjesto gdje možete da obavljate poslovne zadatke sami, bez miješanja drugih ljudi i telefonskih poziva, neki kafić koji vam nudi oazu mira i inspiracije.

Pročitaj

STRIJELAC

Obzirom da je Strijelac veoma aktivan znak, potrudite se da radite nešto što će vam ubrzati puls. Mnogi olimpijci i sportisti su Strijelčevi, tako da možete da odete u teretanu ili naučite novi sport. Sigurno volite da putujete, a planiranje putovanja koje nije povezano sa poslom, takođe može da bude jako pozitivno iskustvo. Striječevi vole druženja i izlaske, pa se prepustite super provodu.

Foto: Ultra Magazin

JARAC

Jarčevi vole istoriju, ako ste Jarac sa muzejem u blizini, provedite vrijeme na izložbama. Obiđite antikvarnice ili buvljake u potrazi za objektima iz prošlosti. Jarčevi vole i planinarenje i prirodu, pa iskoristite lijepe dane za pješačenje i boravak u prirodi.

VODOLIJA

Ako ste Vodolija, vi ste intelektualac i orijentisani ka budućnosti. Zato, uradite nešto, što poštuje ove dijelove vaše ličnosti, može biti planiranje događaja kojem se radujete ili čitanje knjige, koja stimuliše vaš intelekt. Odlična ideja za Vodoliju je izrada horoskopa za nadolazeći period. Razgovarajte sa svojim prijateljima o svojim idejama i vizijama, družite se sa prijateljima koji vas razumiju.

RIBE

Kako bi se opustile i našle ravnotežu, Ribe, koje su jako kreativne, moraju da stvaraju. “Slikajte, crtajte, ilustrujte, maštajte, gledajte filmove i serije, čitajte knjige. Šta god da izberete da radite, stvarajte. Takođe su duhovan znak, pa je i meditacija idealna za njih. Opustite se uz dobru knjigu, film ili meditaciju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum