Trenutno čitaš
Savage x Fenty izbacio kolekciju ‘Dolled Up’ sa Rihannom u glavnoj ulozi

Savage x Fenty izbacio kolekciju ‘Dolled Up’ sa Rihannom u glavnoj ulozi

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Savage X Fenty upravo je predstavio svoju potpuno novu “Dolled Up” kolekciju uz vatrenu kampanju u kojoj glumi i sama Rihanna.

savage x fenty kolekcija
Foto: Savage x Fenty

Predstavljajući niz donjeg veša inspirisanog vintageom u inkluzivnim veličinama, nova kolekcija uvodi boje poput svijetlo narančaste, tamnoplave i menta zelene, zajedno s nježnim cvjetnim dizajnom.

Po cijeni od 14,95 do 69,95 dolara, kolekcija nudi inkluzivne veličine grudnjaka u rasponu od 32-46 i korpi veličine A-H, uz veličine donjeg rublja od XS do 3XL. Rihanna glumi u kampanji koja prikazuje stilove iz ovomjesečne VIP kutije koja sadrži odgovarajuće potkošulje, kratke i drske siluete u narandžastoj boji. Svaki stil sadrži prilagođene cvjetne detalje prikazane u vintage stilu, s opcijama miješanja i spajanja u različitim veličinama i bojama.

savage x fenty kolekcija
Foto: Savage x Fenty

Nova kolekcija dolazi ubrzo nakon što je Rihanna prijavila novi zaštitni znak za “Fenty Hair”. Još uvijek se malo zna o nadolazećoj kolekciji za njegu kose, ali ako je nešto poput Fenty Beauty ili Savage X Fenty, sa sigurnošću se može reći da će biti vrijedno ulaganja.

Pročitaj

Nova Savage X Fenty “Dolled Up” kolekcija je sada dostupna za kupovinu na web stranici brenda.

Izvor: hypebae.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum