Trenutno čitaš
Sara Jo predstavlja novi spot za pjesmu “Tako hodam”

Sara Jo predstavlja novi spot za pjesmu “Tako hodam”

Bingo - Kataloška akcija
Bingo - Kataloška akcija

Pop zvijezda Sara Jo danas je objavila video spot za pjesmu “Tako hodam”, koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu. Iako poslednjih godina njeguje imidž “divlje” i “bez kontrole”, u novom spotu Sara postaje fatalni top model koji odlučno hoda pistom uz ritam pjesme koja je svima na prvo slušanje ostala u ušima.

Luka Stepanović

Muzika i tekst pjesme “Tako hodam” inspirisani su “ballroom” kulturom i vogingom, što je poslužilo kao sjajan materijal za stvaranje video spota u kome će Sara rame uz rame sa najuspješnijim mladim srpskim manekenkama pokazati kako izgleda život top modela, od backstage momenata, fotografisanja za naslovnice i velikog finala – na modnoj pisti. Nije slučajno da su moda i modeli bili inspiracija, s obzirom na to da spot premijerno donosi nove modele modne kuće Mona.

Luka Stepanović

“Publika je navikla da su moji spotovi uvijek pomalo intrigantni, zahtjevni, ispunjeni plesnim pokretom i posebno osmišljenim koreografijama. Ovoga puta odlučili smo se da akcenat stavimo na modni svijet, koji je oduvijek imao veliki uticaj na mene i moju muzičku priču. Spot za “Tako hodam” bio je prava inspiracija za to kako može da izgleda dobar spoj muzike i mode. Hvala našim najboljim mladim manekenkama koje su me podržale na tom putu”, kaže Sara Jo.

Spot upravo otvara mlada Nikolina Vrekić koja je na nedjelji mode u Milanu nosila PRADA reviju, a uz nju se pojavljuju i ostali uspješni modeli agencije J’s model management koja je u vlasništvu slavne Jelene Ivanović.

Pročitaj

Pogledaj spot za  pjesmu “Tako hodam”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum