Trenutno čitaš
Sara Jo i Mimi Mercedez predstavljaju spot za pjesmu “Sandra Meljničenko”

Sara Jo i Mimi Mercedez predstavljaju spot za pjesmu “Sandra Meljničenko”

Pop zvijezda Sara Jo objavila je još jedan fenomenalan spot, složni su fanovi koji su s nestrpljenjem čekali da ekranizuje jednu od njihovih omiljenih pjesama sa debi albuma pod nazivom “Bez kontrole”. Radi se o Sarinom hitu, duetskoj pjesmi sa Mimi Mercedez – “Sandra Meljničenko.” Inače, spot stiže nakon Sarinog novogodišnjeg nastupa na kome je slučajno pala upravo izvodeći ovu pjesmu.

Goran Popovski

Spot je sniman u kulturnom beogradskom hotelu, a Sara Jo je pokazala još jednu modnu transformaciju, zajedno sa koleginicom Mimi Mercedez. Njihove modne autfite prate stihovi pjesme u kojima se pjeva o bogatoj ruskinji srpskog porijekla, a kako su obje ranije istakle poruka pjesme je jasna – govori o Sandri Meljničenko kao “simbolu za jaku ženu koja zna šta hoće”.

Goran Popovski

Sara Jo je ranije izjavila da joj saradnja sa Mimi Mercedez predstavlja jednu od najboljih saradnji u karijeri.

“Mimi je zaista nevjerovatan profesionalac i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom. Čim smo se čule, odmah smo se skontale i odlučile da zajedno moramo da uradimo nešto. Spot je sniman kada i spot ‘Tako hodam’, malo prije mog rođendana, ali je objavljen tek sada”, rekla je Sara Jo.

Pročitaj

Goran Popovski

Pogledaj video!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum