Trenutno čitaš
Rihanna s porodicom na naslovnici britanskog Vogue magazina

Rihanna s porodicom na naslovnici britanskog Vogue magazina

L'Occitane
L'Occitane

Megazvijezda Rihanna i njen partner A$AP Rocky krase naslovnicu martovskog izdanja britanskog Vogue magazina i po prvi put pokazuju devetomjesečnog sina. 

“Sve se mijenja kada dobijete bebu”, rekla je Rihanna u intervjuu za Vogue, govoreći prvi put o svojim ranim mjesecima majčinstva.

I to je istina. Sve se promjenilo. Zajedno sa svojim partnerom, A$AP Rockyjem i sinom je krenula na novo putovanje. Učahurena u iscrpljenom blaženstvu, mlada porodica provela je veći dio protekle godine zaljubljujući se jedno u drugo, povučeni od očiju svijeta. Ali sada se Rihanna vraća u centar pažnje – i to kako.

Foto: vogue.co.uk

Na prošlonedjeljnom Super Bowlu, zvijezda je nastupila solo i uživo, prvi put u sedam godina, uz zapanjujući efekat. “Reći ću “da” Super Bowlu usred postporođajnog perioda…” rekla je Vogueovom direktoru evropskih dugometražnih filmova, Gilesu Hattersleyu. “Šta pobogu ja mislim?”

Budući da je ovo Rihanna, ipak se nije zaustavila na tome. Iskoristila je i trenutak da svijetu objavi da je ponovo trudna, što je više od 100 miliona ljudi gledalo kod kuće.

Sljedeća je njena nominacija za Oskara za “Lift Me Up”, pjesmu koju je snimila za nedavni film Black Panther, kao i obećanje nove muzike i njenog sve većeg carstva ljepote i mode. „Sve je pod punim gasom“, kaže ona.

Rihanna s porodicom
Foto: vogue.co.uk

Kako bi najavili početak ovog novog poglavlja, onog koje uvodi novu vrstu života, Rihanna i Rocky su željeli učiniti nešto posebno. Tako je Edward Enninful ispred Vogua zajedno sa fotografima Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadinom, stigao u Malibu da napravi prve portrete nove porodice.

Rihanna je dala i opširan intervju britanskom Vogueu kako se njen život promijenio otkako je postala majka.

Rihanna s porodicom
Foto: vogue.co.uk

„O, moj Bože, to je legendarno“, kaže ona o svojim prvim mjesecima na rolerkosteru kao majka. “To je sve. Zaista se ne sjećate života ranije, to je najluđa stvar ikada – nastavlja ona. „Bukvalno pokušavaš da se sjetiš – a postoje i fotografije života ranije – ali osjećaj, želje, stvari u kojima uživaš, sve, samo se ne poistovećuješ sa tim jer ne dozvoljavaš sebi ni mentalno doći tako daleko, jer…” razmišlja na trenutak… “Zato što nije važno.”

Pročitaj

Iako je podijelila mnoge intimne detalje u intervjuu, još uvijek nije otkrila ime sina.

Rihanna s porodicom
Foto: vogue.co.uk

Takođe je navela da nikad nije prestala da snima novu muziku. Protekle godine su prepune pjesama u koje se zaljubila i odljubila. Ona kaže da je slušanje neobjavljene pjesme „skoro kao pokušaj da se oblačiš kao što si se nekada oblačio. To je kao, ‘Mmm, ne. Nikad to više ne bih nosila.’ Tvoj ukus se mijenja, tvoja vibracija se mijenja.” Na pitanje da li možemo očekivati novi album ove godine kaže da bi to željela i da bi bilo smiješno ako to ne bude ove godine.

U iščekivanju novog albuma i novih trudničkih modnih kombinacija ove dive, uživamo u fotografijama.

Izvor: vogue.co.uk

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum