Trenutno čitaš
Rihanna publici priredila nastup za pamćenje na 57. Super Bowl-u i otkrila da je trudna

Rihanna publici priredila nastup za pamćenje na 57. Super Bowl-u i otkrila da je trudna

Tokom poluvremena na 57. Super Bowlu nastupila je Rihanna, koju je publika čekala sedam godina da se ponovo pojavi na pozornici. Pop zvijezda je uz mnoštvo plesača na lebdećim platformama priredila nastup za pamćenje, te otkrila trudnički stomak i potvrdila medijske natpise da je ponovo trudna.

Getty Images

Za razliku od ranijih nastupa muzičara na Halftime showu Super Bowla, Rihanna je nastupala sama i impozantnu scenu nije dijelila sa drugim muzičarima, a otpjevala je 11 pjesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup. Kansas City Chiefs su u nedjelju u velikom finalu pobijedili Philadelphia Eaglese sa rezultatom 38-35 što im je druga titula u četiri sezone.

Riri je izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala izbacitimnoštvo pjesama i da joj je to bio najteži dio priprema. Show je počela sa “Where Have You Been”, otpjevala je neke od najvećih hitova “We Found Love”, “Umbrella”, “Rude Boy”, a nastup je završila sa velikim hitom “Diamonds”.

Getty Images

U jednom momentu je otkrila i da je trudna sa drugim djetetom, a kompletan nastup možeš pogledati na NFL-ovom YouTube kanalu.

Mega zvijezda sa Barbadosa prihvatila je ovaj “izazov” nakon što je rodila svoje prvo dijete u maju prošle godine.

“Kada postanete mama, nešto se jednostavno dogodi. Osjećate se kao da možete preuzeti svijet, možete učiniti bilo šta”, rekla je Rihanna, pa dodala: “Koliko god to bilo zastrašujuće jer nisam bila na pozornici sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u svemu tome, izazovno je”.

Getty Images

Na sceni su joj se pridružili samo plesači koji su se podizali i spuštali zajedno sa njom na nekoliko providnih platformi (bina) na kojima su stajali.

Pročitaj

Osim što nije bilo gostiju muzičara, Rihannin nastup je drugačiji i zbog toga što nije mijenjala svoje outfite kako to pjevači inače rade. Tokom cijelog nastupa, pjevačica je nosila jarkocrveni kombinezon sa uskom, gumenom odjećom ispod.

Getty Images

Ni scena se nije mnogo mijenjala tokom nastupa, pa su tako crvena svjetla bila uperena na bine koje su se kretale u vazduhu, uz impozantan vatromet.

Ovo je bio prvi nastup Rihanne nakon porođaja, što ga čini posebnim. Proteklih godina nije nastupala kao solo izvođačica, a u posljednjih devet mjeseci, otkako je postala majka, nije imala nastupe niti se mnogo medijski eksponirala.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum