Trenutno čitaš
Reklame sa Super Bowla koje su zapalile društvene mreže

Reklame sa Super Bowla koje su zapalile društvene mreže

Na Super Bowlu se na reklame i oglašavanje od nekoliko minuta svake godine utroše milioni dolara. Procjenjuje se da je ove godine reklama od 30 sekundi koštala između 6 i 7 miliona dolara. 

Troškovi oglašavanja na najgledanijem događaju u SAD-u ne uključuju novac potreban za pravljenje reklame, a u mnogim od njih nalaze se velike muzičke i glumačke zvijezde. Pogledaj neke od najzanimljivijih reklama sa ovogodišnjeg Super Bowla koje su zapalile Internet.

Ben Affleck u reklami za Dunkin’ Donuts

Reklama Bena Afflecka za Super Bowl za Dunkin’ Donuts izazvala je ludilo na društvenim mrežama. Affleckova sklonost prema Dunkin’u postala je popularan meme posljednih mjeseci. Glumac se često fotografiše sa Dunkin’ kafom i papirnim kesama iz zalogajnice, zbog čega fanovi nisu mogli da obozdaju svoje uzbuđenje sada kada su on i brend ozvaničili svoje partnerstvo. Ben Affleck glumi radnika u restoranu, a iznenađenje reklame je Jennifer Lopez koja dolazi na “drive thru” gdje radi Affleck.

Pop Corners

Zvijezde kultne serije “Breaking Bad” Walter White i Jesse Pinkman spojili su snage u reklami za Pop Corners gdje prodaju svoj vrhunski proizvod – kukuruzni čips.

Ben Stiller i Steve Martin u reklami za Pepsi Zero Sugar

Pepsi Zero Sugar je imao dvije reklame tokom Super Bowla, a obje su nosile istu poruku – treba li vjerovati glumačkim preporukama ili je to samo još jedan primjer njihove dobre glume? U jednoj reklami glumio je Ben Stiller, a u drugoj Steve Martin.

Pročitaj

Peacock 

Novu seriju “Poker Face” Peacock je najavio na zanimljiv način, uz pomoć glavnog lika u seriji Charlie, koji uvijek zna kada neko laže pa tako navodi primjere kako se laže u reklamama upravo za Super Bowl.

Jennifer Coolidge u reklami za e.l.f kozmetiku

Ni ovaj najgledaniji događaj nije mogao da prođe bez Jennifer Coolidge. Ponovno je pokazala da je zvijezda, ovaj put u reklami za e.l.f. kozmetiku, odnosno za njihov Power Grip primer. “Moj bože, kao da sam došla s mora. Izgledam kao delfin. Kao beba dupina!” govori glumica i na kraju se oglašava poput morskog sisavca.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum