Trenutno čitaš
Rihanna nas je oduševila svojim hrabrim novim izgledom na predstavljanju Fenty x Puma

Rihanna nas je oduševila svojim hrabrim novim izgledom na predstavljanju Fenty x Puma

rihanna
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Najnovije pojavljivanje Rihanne na događaju Fenty x Puma u Londonu definitivno je privuklo pažnju svih modnih zaljubljenika.

Ova ikona stila nije samo lansirala novu kolekciju, već je i oduševila i iznenadila svojim novim izgledom.

rihanna
Foto: STUART C. WILSON/GETTY

Rihanna je odlučila promijeniti svoj stil, te je debitovala sa dramatičnom plavom kosom i tankim šiškama. Ova nova boja kose je nekoliko nijansi svjetlija od one koju je nosila nedavno na Coachelli, a upotpunjena je jarko crvenim karminom i svjetloružičastim rumenilom. Nema sumnje da mat crvene usne doprinose snazi ​​cijelog ovog beauty izgleda.

Na događaju u Londonu, Rihanna je nosila komade iz svoje nove kolekcije, slaveći tople zemljane tonove. Pojavila se oversize krem ​​vunenom blejzeru i sivim plisiranim pantalonama. Kombinacija je bila istovremeno sofisticirana, ali i opuštena.

Rihanna
Foto: STUART C. WILSON/GETTY

Predimenzionirani izgled Rihanna je odabrala za lansiranje svoje nove kolekcije patika, upotpunivši svoj outfit odvažnim crvenim usnama i plavom kosom sa šiškama.

Posebnu pažnju privukle su Fenty x Puma Creeper Phatty patike u nekoliko zemljanih boja. RiRi nove FENTY x PUMA patike će zvanično biti objavljene u 18. aprila. Patike će takođe biti dostupne u još dve boje – Green Fog i Warm White – koje će se pojaviti nedjelju dana kasnije.

Rihanna je još jednom dokazala svoju modnu hrabrost i sposobnost da iznova osvaja svijet modne scene svojim jedinstvenim stilom i harizmom.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum