Trenutno čitaš
Festivalska moda: Šta su zvijezde nosile na Coachelli?

Festivalska moda: Šta su zvijezde nosile na Coachelli?

festivalska moda
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

U prostranstvu kalifornijske pustinje Colorado, gdje sunce plamti nad pješčanim terenom, postoji susretanje dva svijeta: mode i muzike. Coachella, vrhunac festivala na otvorenom, ne samo da predstavlja najveće muzičke talente, već služi i kao pista za najsmjeliju i najinovativniju festivalsku modu. 

Svake godine, Coachella donosi modnu paradu kao nijednu drugu. Od najbolje obučenih poznatih osoba i influensera do onih koji su promašili cilj, pustinjski pejzaž služi kao platno za inovaciju stila.

Gwen Stefani Olivia Rodrigo
John Shearer/Getty Images for No Doubt

No Doubt je svoju devetogodišnju pauzu okončao koncertom na glavnoj bini. Predvođeni Gwen Stefani, kultna ska grupa vratila je publiku u 90-e i ’00-te dok su svirali hitove poput “Just a Girl”, “Don’t Speak” i “Ex-Girlfriend”. Na sceni im se pridružila i Olivia Rodrigo.

Shakira
Getty Images

Scena je zasjala nizom talentovanih izvođača, svaki donoseći svoj jedinstveni stil u prvi plan, poput Shakirinog živopisnog mrežastog  kompleta.

Getty Images

Megan Fox i Charli D’Amelio prihvatile su boemski duh festivala s kaubojskim šeširima i bandanama.

Getty Images

Hailey Bieber se odlučila na neobičnu kombinaciju. Uparila je dres sa šorcem, a izgled je završila mary jane cipelicama.

Pročitaj
balayage

Getty Images

Van scene, modeli Alessandra Ambrosio i Jasmine Tookes i glumica Emma Roberts šetale su pustinjskim terenom u praktičnoj, ali stilski upečatljivoj festivalskoj odjeći.

Getty Images
Getty Images
Getty Images

S prvim vikendom u punom zamahu, Coachella se još jednom pokazala kao mjesto gdje se rađaju nove modne tendencije i modne izjave.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum