Trenutno čitaš
“Radikalna priča o Patty Hearst” stigla je na Pickbox NOW

“Radikalna priča o Patty Hearst” stigla je na Pickbox NOW

Dokumentarna serija Radikalna priča o Patty Hearst (The Radical Story of Patty Hearst) stigla je na Pickbox NOW. Nevjerojatna priča u šest nastavaka koja govori o bogatoj nasljednici Patty Hearst koja je oteta 1974. godine u Kaliforniji. Evo šta sve trebaš znati o ovoj fascinantnoj priči!

Žrtva otmice ili teroristkinja?

Unuka Williama Randolpha Hearsta, čovjeka koji je praktično izmislio tabloide i stvorio medijsku kompaniju koja postoji i danas, Patty Hearst oteta je 1974. godine. Otmica u Berkeleyju u Kaliforniji postala je katalizator dvogodišnje drame koja će zaokupiti naciju. Više od četiri decenije poslije, ovaj zločin i pravni slučajevi koji su iz njega proizašli ostavili su više pitanja nego odgovora.

Pickbox

Transformacija Patty Hearst iz otete nasljednice u teroristkinju saga je o povlasticama, slavi i nasilju koja je zahvatila naciju. Više od četrdeset godina poslije, izvještaji iz prve ruke rasvjetljavaju jednu od najbizarnijih priča u modernoj američkoj istoriji. Serija istražuje ko je Patty Hearst zapravo: žrtva ili zločinka?

Život i zločini američke nasljednice Patty Hearst

Pročitaj

U ovom CNN-ovu dokumentarnom serijalu u šest nastavaka pokušava se odgovoriti na pitanje o tome ko je Patty, kako ona gleda na cijelu situaciju i je li ona uistinu žrtva tužne priče i vrlo bizarne otmice ili je radikalna teroristkinja u cijeloj priči. Otkriva se njen život i zločini, a sama priča toliko je nevjerojatna da će te prikovati za ekran.

Ne propusti ovu nevjerojatnu priču o bizarnoj otmici i otkrij sve o bogatoj nasljednici Patty Hearst u ovom CNN-ovu dokumentarnom serijalu, samo na Pickbox NOW!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum