Trenutno čitaš
Rade Šerbedžija u britanskoj kriminalističkoj seriji „Petorka“

Rade Šerbedžija u britanskoj kriminalističkoj seriji „Petorka“

Britanska kriminalistička serija „Petorka“ idealna je za sve ljubitelje poznatog Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti. Petorka (Harlan Coben’s: The Five) je prva serija koju Coben potpisuje kao kreator, a na streaming servisu Pickbox NOW od 8. aprila biće dostupno svih deset epizoda!

Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno okuplja svoje prijatelje iz djetinjstva Dannyja (O. T. Fagbenle), Sladea (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem kad je nestao.

Serijski ubica Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) tvrdio je da je ubio Jesseja, a Jessejeva porodica odustala je od svake nade da će ga ikad pronaći živog. No, dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto zločina prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka.

Pročitaj

Britanska mini serija ima zvjezdanu i fenomenalnu glumačku ekipu u kojoj se u ulozi serijskog ubice našao slavni Rade Šerbedžija. Na čelu s Tomom Cullenom u ulozi Marka, u ostalim ulogama našli su se O. T. Fagbenle kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby kao Slade i Sarah Solemani kao Pru.

Ovu fenomenalnu britansku kriminalističku miniseriju gledajte na Pickbox NOW od 8. aprila!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum