Trenutno čitaš
Pun mjesec u Ribama poziva nas da svoje snove i ciljeve pretvorimo u stvarnost

Pun mjesec u Ribama poziva nas da svoje snove i ciljeve pretvorimo u stvarnost

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Planete su se uskladile sa septembarskim punim mjesecom 10. septembra u sanjivom, kreativnom, emotivnom i duhovnom znaku Riba. Ovaj pun mjesec nudi svima nama priliku za emocionalno oslobađanje, posebno u područjima gdje smo osjećali pritisak da ispunimo pretjerano perfekcionističke standarde. Ako su kritičari ili očekivanja drugih ljudi izazvali sukob i napetost, ovaj pun mjesec u Ribama poziva nas da budemo nježniji i brižniji prema sebi i da kopamo dublje i iznesemo svoje snove u stvarnost. Zapamtite da je sezona Djevice 2022. u punom jeku i da se ipak smatra vremenom berbe.

Ultra magazin

Septembarski pun mjesec, takođe poznat kao Žetveni mjesec, značajan je jer je u konjunkciji s Neptunom, planetom koja se povezuje sa maglom u umu, iluzijom i konfuzijom, a u ovom trenutku može zahtijevati od nas da usporimo i ne žurimo s prosuđivanjem i odlukama. Pozivamo se da u ovom trenutku ostanemo otvorenog uma i ne budemo previše kruti ili precizni u svojim izjavama. Sada je naglašena intuicija, koja vas neće lagati. To je dobar podsjetnik da će se, kada nešto dolazi s mjesta podsvjesnih osjećanja i želja – osjećati prirodno i dobro, a neće se osjećati uplašeno ili anksiozno.

Pun mjesec u Ribama pruža nam mnogo toga na intuitivnom, emocionalnom, visoko kreativnom i maštovitom nivou. Nije neuobičajeno da sada duboko ukorijenjene emocije isplivaju na površinu poput vulkanske eksplozije, niti je neuobičajeno da se u to vrijeme dogode velike epifanije/prosvjetljenja. Budući da je pun mjesec i najviša faza mjesečevog ciklusa, to je često vrijeme koje izaziva velike promjene i trenutke otkrića. Sviđalo vam se to ili ne, pun mjesec će vas uvijek osloboditi!

Ultra magazin

Možete očekivati ​​da će se vaši snovi intenzivirati u vrijeme ovog punog mjeseca u Ribama. Suprotstavljajući se suncu u praktičnoj, analitičkoj i detaljno orijentisanoj Devici, ovaj pun mjesec pružiće vam nalet emocija, koje će vam pomoći da unesete neke nijanse u vašu sadašnju situaciju. Na kraju krajeva, ova osa Djevica-Riba predstavlja vaš odnos sa vašim ljudskim tijelom i vaš odnos s duhom. Vrijeme je da nađete ravnotežu između svoje logične i maštovite strane pod energijom ovog punog mjeseca. Prihvatite nešto što je pri kraju, jer se pripremate za početak nečeg novog.

Uprkos tome što je trenutno šest planeta retrogradno tokom punog žetvenog mjeseca u septembru, ovaj pun mjesec je odlično vrijeme da se opustite u svom malom svijetu. To je zato što 10. septembra mjesec ulazi u maštovite Ribe, ohrabrujući nas da provodimo vrijeme u svojim glavama. Ovaj pun mjesec u Ribama nas navodi da se pripremimo, planiramo i postavimo namjere uoči promjene sezone. Sada ćete više probuditi svoju maštu, intuiciju, kreativnost…

Pošto se pun mjesec u Ribama suprotstavlja suncu u Djevici, možda je vrijeme da preispitamo naše zdrave navike kako živimo, kako se hranimo da li dovoljno spavamo, da li smo fizički aktivni? Nemojte se iznenaditi ako vas zahvati talas intuicije ili prosvjetljenja, jer mjesec u Ribama upravo to radi!

Foto: Ultra magazin

Pokrenite neki kreativni projekat, obratite pažnju na snove i što više se opuštajte i brinite o sebi! Iskoristite na najbolji način pun mjesec u Ribama tako što ćete pisati dnevnik svojih želja, snova, zapažanja, ciljeva. Takođe treba da primjetimo da su puni mjeseci obično ekstra emocionalni periodi. Međutim, sa ovim punim mjesecom u Ribama, mogli bismo biti super osjetljivi u danima prije i poslije 10. septembra. Pa ipak, velika osjećanja možda nisu loša stvar.

Pročitaj

Snažan talas energije koji će se vjerovatno osjećati donosi mogućnost da se osjećamo raspršeno, haotično i zbunjujuće, možda i nesigurno u svom biću ili nismo sigurni kako dalje. Stvari se možda neće činiti tako jasnim, kako bismo željeli, zato treba slušati svoj unutrašnji glas, intuiciju, svoje tijelo…

Možemo osjetiti da se problemi iz prošlosti, stare rane ili stvari kojih smo se previše bojali, vraćaju na površinu. Možda ćemo konačno morati da odvojimo vreme da zastanemo i poslušamo šta naš unutrašnji svijet pokušava da kaže. Pokušaj kontrolisanja ili prisiljavanja stvari neće funkcionisati pod ovom energijom. Umjesto toga, moramo se predati; moramo dozvoliti; možda ćemo čak morati da sjednemo, da se smirimo i dozvolimo da se stvari odvijaju bez našeg miješanja.

Foto: Ultra magazin

Mars, planeta akcije i energije, aktivira se i pod ovim punim mjesecom, što bi moglo pokrenuti naše osjetljivije emocije, ostavljajući nas ranjivima ili čak neraspoloženima. Marsova energija takođe može biti nestalna, ishitrena, sklona nezgodama i prebrza u odlučivanju, pa vodite računa o tome da upadnete u ove obrasce. Energija oko punog Mjeseca u Ribama nas zaista tjera da idemo polako i da odvojimo vrijeme za sebe. Zaista nas potiče da slušamo i pronađemo svoju tišinu unutra u sebi. Ribe su poslednji od 12 horoskopskih znakova i predstavljaju kraj ciklusa, tako da ovaj Pun Mesec može dovesti do kraja ili kulminacije ciklusa na kojem smo radili. Možda ćemo otkriti da možemo ubirati plodove našeg rada, ili će se poglavlje na kojem smo radili konačno završiti. Budite sigurni da držite ruke otvorene za sve što Univerzum želi da donese i vjerujte u pravi tajming.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum