Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za septembar mjesec

Donosimo HBO preporuke za septembar mjesec

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Septembar počinje sa dobrim sadržajem filmova i serija! HBO nam donosi mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete za mjesec septembar. 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – ZMAJEVA KUĆA

HBO

Radnja nove HBO serije od 10 epizoda, temeljene na knjizi „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz „Igre prestola“ i donosi priču o kući Targaryen.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – RAZGOVORI S PRIJATELJIMA

HBO

Britko inteligentna priča smještena u Dublin o dvoje studenata, 21-godišnjoj Frances i njenoj najboljoj prijateljici Bobbi te neobičnoj, neočekivanoj vezi koju stvaraju s bračnim parom, Melissom i Nickom.

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – RODITELJSKE MUKE III

HBO

U ovoj iskrenoj i beskompromisnoj komediji Paul i Ally balansiraju između svojih karijera, ostarjelih roditelja, hipoteke, preokreta u vezi i nezavidnih iznenađenja u vaspitanju i odgajanju svoje male djece, Lukea i Ave.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – STJUARDESA II

HBO

Cassie Bowden živi svoj najbolji trijezan život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao agentica CIA-e. Ali kada je prekomorski zadatak navede da nehotice svjedoči ubistvu, uplete se u još jednu međunarodnu spletku.

ELVIS

HBO

U ovom spektaklu, priča Elvisa Presleyja sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom. Film se bavi složenom dinamikom između njih dvojice.

PREMIJERA DOKUMENTARNE SERIJE – ANARHISTI

HBO

Zajednica anarhista emigrira u Acapulco, Meksiko, kako bi pobjegli moćima države i banaka. Kako pokret raste, kolektivnu potragu za životom bez države ometu bogatstvo, konflikt, droge i ubistvo.

BROJAČ KARATA

HBO

William je bivši vojnik koji je postao kockar u kockarnici. U njegov se apatičan život vraća iskra kad upozna Cirka, mladića u potrazi za osvetom. Williamov pokušaj da ga izvede na pravi put predstavljaće njegovu konačnu mogućnost iskupljenja.

EGO PROTIV EGA

Pročitaj

HBO

Kad poduzetnik milijarder impulzivno odluči snimiti kultni film, zahtijeva najbolje. Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez udružuju snage u ovoj britkoj komediji o pokušaju snimanja najvećeg filma u istoriji.

VELIKI CRVENI PAS CLIFFORD

HBO

Kad Emily otkrije da je njeno malo crveno štene Clifford preko noći naraslo tri metra, obraća se ujaku Caseyju za pomoć. Ali kad ludi naučnik pokuša uhvatiti štene, potrebno je cijelo naselje da skriju Clifforda dok ih jure po gradu.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MAYANS IV

HBO

Pratimo život Ezekiela “Eza” Reyesa, člana ogranka Mayans M.C.-a na granici Kalifornije i Meksika. Ez, njegov brat i ostatak Santo Padre M.C.-a suočiće se s odmazdom drugih ogranaka nakon neuspjelog pokušaja udruženja pod jednim kraljem.

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum