Trenutno čitaš
Prvi trailer za nastavak kultnog “Bubimira” izazvao veliku pažnju

Prvi trailer za nastavak kultnog “Bubimira” izazvao veliku pažnju

bubimir

Ponovno probudi duh nepokorene avanture i uroni u neistražene dubine haosa! S ponosom, u distribuciji Blitz filma, predstavljamo najnoviji teaser trailer za film “Bubimir Bubimir” studija Warner Bros. spektakularni povratak kultne franšize koja je obilježila filmsku istoriju.

Na krilima maštovitog genija Tima Burtona, ovaj film otvara vrata jednom novom, ali nezaboravno čarobnom svijetu.

Michael Keaton se vraća u svojoj legendarnoj ulozi Bubimira, demona sa smislom za humor kakav još nismo vidjeli, spreman da na potpuno nov način oživi haos i ludilo. Uz njega, zvjezdani povratak Winone Ryder kao Lydia Deetz i Catherine O’Hare u ulozi Delie Deetz, zajedno sa svježim licima poput Anye Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči. Posebno se ističe Jenna Ortega u ulozi Astrid, Lydijine kćerke, koja svojom snažnom glumom dodaje novi nivo dubine i emocije ovom već bogatom univerzumu.

Dok se tri generacije porodice Deetz vraćaju kući suočavajući se s tragedijom, otkriće misterioznog modela grada u potkrovlju nehotice otvara portal prema Zagrobnom životu. S vremenom na izmaku, samo je pitanje trenutka prije nego što Beetlejuice ponovno prizove svoje jedinstvene vragolije.

“Bubimir Bubimir” je film koji istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom, otkrivajući srž likova u borbi protiv nepravde. Ne propusti ovaj film koji ne samo da se poigrava granicama žanra, već i postavlja nove standarde u pripovijedanju, dok nas vodi kroz uzbudljivu i duboko emotivnu priču otkrivanja i samootkrića.

Pročitaj

„Bubimir Bubimir“, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 5. septembra 2024.

Spremni smo za nezaboravno putovanje jer se “Bubimir Bubimir” vraća na velika platna! Novi teaser trailer ovog spektakularnog filma obećava da će nas povesti na epsku avanturu ispunjenu maštovitim svjetovima i nevjerojatnim avanturama.

Pod vodstvom kreativnog genija Tima Burtona, film nas vodi u jedan potpuno novi, ali neodoljivo čaroban svijet. S nestrpljenjem očekujemo da se otvore vrata ovog neistraženog haosa, spremni da ponovno otkrijemo duh nepokorene avanture.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum