Trenutno čitaš
Prizivamo proljeće uz nove muzičke hitove!

Prizivamo proljeće uz nove muzičke hitove!

L'Occitane
L'Occitane

Vrijeme je za muzičke novitete, koje predstavlja Mascom records, te smo sigurno da ćemo uživati u novom zvuku i da će neki od novih singlova postati novi omiljeni hitovi.

GORILLAZ – Cracker Island (album)

Bend Gorillaz je uradio fenomenalnu stvar najavljujući odličnim singlovima izlazak albuma “Cracker Island” koji predstavljamo ovom prilikom. Spisak gostiju je impresivan: Thundercat, Tame Impala, Stevie Nicks i Beck. Novi fokus singl je “Tormenta” (feat. Bad Bunny).

CATALINA CARA – Faith

U saradnji sa kućom April Sounds, objavljen je predivan proljećni singl “Faith” Cataline Care, pjevačice u usponu. Šira evropska publika je upoznala kroz dance/EDM obradu pesme Vanesse Paradis “Joe Le Taxi” sa kojom je osvojila radio stanice u Rusiji, Danskoj, Bugarskoj i u našem regionu. Pjesma “Faith” sofisticiranija i mnoge će asocirati na najdivnije radove pjevačica kao što su Kylie Minogue ili Annie Lennox.

BLANKA – Solo

Upravo sa pjesmom “Solo”, Blanka će predstavljati Poljsku na predstojećem Eurosong takmičenju. Iz tog razloga još jednom skrećemo pažnju na ovu zaraznu radijsku pop pjesmu koja ima sve atribute Eurosong favorita.

OFENBACH & SVEA – Body Talk

Elektro dance dvojac Ofenbach je nakon objavljivanja debitantskog albuma stekao reputaciju najslušanijeg francuskog benda na svijetu. U novom singlu “Body Talk” gostuje švedska pop pjevačica Svea.

RUTH KOLEVA – Energy

Pročitaj

Novi singl “Energy” Ruth Koleve, amerikanke bugarskog porekla, producirao je Kan Wakan najpoznatiji po muzici koju je napisao za seriju “Game Of Thrones”. Ruth je najuspješnija bugarska umjetnica u svijetu.

DON TOLIVER – Love Sick (album)

Novim albumom Don Toliver odaje počast muzici šezdesetih, pop kulturi osamdesetih, disko muzici i čuvenim gangsterskim filmovima. Po svim parametrima ovo je konceptualan album koji osvaja svojom pristupačnošću i šarmom.

ADAM LAMBERT – High Drama

Fascinantni Adam Lambert je osvojio svijet svojim raskošnim vokalom i upečatljivim scenskim nastupima. Novi album “High Drama” najavila je obrada klasika “Holding Out for a Hero” Bonnie Tyler.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum