Trenutno čitaš
Preporuka za čitanje: Sreća je piti čaj s tobom

Preporuka za čitanje: Sreća je piti čaj s tobom

Bingo - Sve za dom
Bingo - Sve za dom

Početkom jeseni, kako dani postaju kraći i smjenjuju se kiša i sunce, vraćamo se omiljenom hobiju – čitanju. Preporučujemo ti duhovitu, romantičnu i apsolutno šarmantnu knjigu “Sreća je piti čaj s tobom”, autorke Mamen Sančes.

Sreća je piti čaj s tobom
Atikus Kraftsmen je mladi britanski džentlmen koji sve rješava uz šolju čaja. Radi u izdavačkoj kući koja generacijama pripada njegovoj porodici. Jednog dana otac traži od njega da otputuje u Madrid i ugasi mali časopis u kome radi pet veoma složnih žena, duboko očajnih pri pomisli da će uskoro biti otpuštene. Kada Atikus neobjašnjivo nestane u srcu tame unutrašnjosti Španije, sumnja pada na tih pet dama, spremnih na sve samo da ne ostanu bez radnog mjesta.

Inspektor Mančego će biti zadužen da rasplete niti događaja u kojima se romantična komedija miješa s najdirljivijom dramom, trilerski zaplet se završava vrhunskim književnim otkrićem svih vremena, gdje teško postaje lako, a nevolje se utapaju u moru suza… od smijeha.

UPOZORENJE ČITAOCIMA:
Ovaj roman uticaće ozbiljno na vaš pesimistički pogled na stvarnost. Izaziva grohotan smijeh i želju da se smijete još više. Njegovi likovi su kao djeca: što više posrću to ih više volimo. Čuvajte svoje srce, jer se u njega može useliti neukrotiva želja.

„Idealna priča za opušteno popodne, prijatna, duhovita, bez ikakvih pretenzija osim da osigura dobar provod.“
– lecturalia.com

Pročitaj

„Obradujte sebe ovim zabavnim, romantičnim romanom koji će vam vratiti osmijeh na lice.“
– planetadelibros.com

„Knjiga koja će vas podsjetiti da ljubav još uvijek postoji.“
– somoslibros.net

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum