Trenutno čitaš
Premijere novih sezona serija “The Bay”, “Darkness” i “Face to Face” na Pickboxu

Premijere novih sezona serija “The Bay”, “Darkness” i “Face to Face” na Pickboxu

L'Occitane
L'Occitane

Pickbox TV kanal donosi premijere novih sezona izvanrednih serija. Riječ je o trećoj sezoni britanske kriminalističke serije Zaljev (The Bay), drugoj sezoni mračne danske serije Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) te drugoj sezoni napete danske triler serije Licem u lice (Face to Face).

Zaljev (The Bay): treća sezona britanske kriminalističke serije

premijere novih sezona pickbox

VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – petak, u 20:10h

Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterije, The Bay se poredi sa serijama poput Broadchurcha, a treća sezona premijerno će se prikazivati samo na Pickbox TV kanalu!  Dramatični izgled britanskog zaljeva i nevjerovatan soundtrack uvući će vas u fantastičnu kriminalističku priču, a treća sezona donosi izvrsnu glumačku postavu na čelu s britanskom glumicom Marshom Thomason (Las Vegas, Lost), koja tumači lik detektivke Jenn Townsend.

Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill) pomiče granice skandinavskog noir žanra

premijere novih sezona pickbox

VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 21:55 h

Premijera druge sezone zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Darkness: Those Who Kill oduševiće vas zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i napetom igrom mačke i miša. Mračna danska serija prati Louise Bergstein koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Ona uranja u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca kako bi pomogla riješiti različite slučajeve ubistva.

Licem u lice (Face to Face) danska je triler serija prepuna laži, šokova i obrata

premijere novih sezona pickbox

Pročitaj

VRIJEME PRIKAZIVANJA: ponedjeljak – četvrtak, u 22:40

Osam svježih epizoda druge sezone premijerno će se prikazivati na Pickbox TV-u. Napeta od samog početka, ova danska triler serija, prepuna laži, šokova i obrata, priča je o policijskom detektivu Rasmussenu. On počinje raditi na slučaju mlade djevojke koja je navodno počinila samoubistvo. Kad dođe na patologiju, prestravljen je kad shvati da je riječ o njegovoj kćeri Christini. Ne može prihvatiti da je riječ o samoubistvu te počinje otkrivati djeliće istine. U drugoj sezoni, Rasmussenova žena Susanne i dalje se bori s gubitkom kćeri. Nastavlja raditi kao psihologinja te s pomoću tehnike hipnoze nad pacijentom otkriva šokantnu tajnu zbog koje juri nazad u Kopenhagen kako bi spriječila potencijalni zločin.

Ove izvanredne serije i njihove iščekivane nove sezone premijerno gledajte samo na Pickbox TV kanalu!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum