Trenutno čitaš
Premijere nevjerovatnih serija u januaru na Pickbox TV-u

Premijere nevjerovatnih serija u januaru na Pickbox TV-u

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Na Pickbox TV-u će se u januaru premijerno prikazati 3 izvrsne serije! Ne propusti Oscarom nagrađeni dokumentarac “O. J.: Made in America”, vizuelno predivnu i neobičnu seriju “Little Birds”, te novu kanadsku kriminalističku seriju “Pure”.

O.J.: Stvoreno u Americi (O. J.: Made in America)

Izazovan, zanimljiv, kontroverzan, popularan, težak i komplikovan − sve su to pridjevi kojima se može opisati O. J. Simpson, glavni junak serije O. J.: Made in America, koja je nagrađena Oscarom za najbolji dokumentarni film. Serija prikazuje sve najvažnije trenutke O. J.-ev života: od karijere u američkom fudbalu i popularnosti u američkoj kulturi do optužbi za ubistvo svoje žene Nicole Brown Simpson i Ronalda Lylea Goldmana, ali i suđenja za oružanu pljačku u Las Vegasu 13 godina poslije. Ova miniserija prikazuje američko društvo, odnos prema rasi, ali i mnogo više od toga.

Emitovaće se od 17. januara odmah iza serije Poirot.

Ptičice (Little Birds)

serije pickbox

Neobična i vizualno predivna dramska serija inspirisana kolekcijom erotskih kratkih priča. U glavnoj ulozi Juno Temple (Maleficent, The Dark Knight Rises) stoji između onih koji imaju moć i onih koji žele biti slobodni. Ova serija u šest dijelova opisana je kao neobična, ambiziozna i vizualno predivna, a zamamne scene nećeš lako zaboraviti.

Emitovaće se od 10. januara.

Pročitaj

Čistunac (Pure)

serije pickbox

Nova kanadska kriminalistička serija Čistunac (Pure) inspirisana je istinitim događajima, a oduševiće te nevjerovatnom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima. Pure se vrti oko mreže organizovanog kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, a u središtu zbivanja je novoizabrani menonitski sveštenik Noah Funk (glumi Ryan Robbins).

Serija s prikazivanjem na Pickbox TV-u kreće 24. januara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum