Trenutno čitaš
Premijera novog filma “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” na HBO Max

Premijera novog filma “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” na HBO Max

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Novi biografski film Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody imaće premijeru 27. avgusta na HBO Max streaming platformi. Film će takođe biti prikazan na HBO kanalu 27. avgusta u 20.00h.

„Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ je snažna i trijumfalna proslava nenadmašne Whitney Houston. Režiserka je Kasi Lemmons,  scenarist je Anthony McCarten, nominovan za nagradu Oscar, a producent je legendarni muzički producent Clive Davis. Naomi Ackie, dobitnica BAFTA nagrade, preuzima ulogu Whitney Houston u ovoj dirljivoj proslavi života i muzike jedne od najvećih pjevačica svih vremena.

Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Film je portret kompleksne i multitalentovane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od djevojke iz zbora iz New Jerseyja do jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih muzičkih umjetnica svih vremena. Film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Whitney Houston, s nastupima koji ostavljaju bez daha i muzikom sastavljenom od najomiljenijih hitova ove muzičke ikone.

Pročitaj
akcijski triler Kate Beckinsale

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum