Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Neko negdje” na HBO-u

Premijera nove serije “Neko negdje” na HBO-u

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Nova HBO humoristična serija „Neko negdje“ (Somebody Somewhere) ima premijeru 17. januara na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda će biti prikazana na HBO kanalu u 21.30h.

serija neko negdje

Uprkos prostranim ravnicama i beskrajnim prerijama, Kanzas se može činiti ograničavajućim za nekoga poput Sam Miller. Inspirisan životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, „Neko negdje“ prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori da se uklopi u kalup rodnog grada. Dok se bori s gubitkom i prihvatanjem, pjevanje je Samin spas i vodi je na putovanje na kojem će otkriti sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali ne odustaju, pokazujući da je moguće pronaći svoje ljude i glas. Bilo gdje. Negdje.

U seriji glume Jeff Hiller u ulozi Joela, čiji su snovi o vjeri, porodici i vrhunskim kuhinjskim aparatima, raskomadani u spirali radosti, srama, muzike i stresnih osipa, nakon što se sprijateljio sa Sam. Mary Catherine Garrison je u ulozi Tricie Miller, Samine ogorčene i otrcane sestre, koja je iscrpljena pokušavajući ispuniti očekivanja rodnog grada. Danny McCarthy je Rick, Samin neupadljivi šogor, čija tajna pokreće njenu i Joelovu maštu brzo poput tornada u Kansasu, otkrivajući pritom istinu. Mike Hagerty glumi porodičnog patrijarha Eda Millera, stoičkog farmera iz Kansasa, koji vjeruje da ako samo spustiš glavu i naporno radiš… požnjećeš ono što posiješ. S vremenom saznaje, da ignorisanje problema dovodi da postaju još veći. Ostatak glumačke ekipe čine Murray Hill, Jon Hudson Odom, Heidi Johanningmeier i Jane Brody.

Pročitaj

https://youtu.be/AReWFGoUmHY

Sukreatori i izvršni producenti su Hannah Bos i Paul Thureen („Gdje ima dima…“). Uz glavnu ulogu, Bridget Everett, potpisuje i izvršnu produkciju serije. Ostali izvršni producenti su Carolyn Strauss za Mighty Mint, Jay Duplass, Mark Duplass i Mel Eslyn za Duplass Brothers Productions, Patricia Breen i Tyler Romary. Scenaristi su Hannah Bos, Paul Thureen i Patricia Breen, a režiseri Jay Duplass i Robert Cohen.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum