Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Beba” na HBO Max

Premijera nove serije “Beba” na HBO Max

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova serija “Beba“ (The Baby) imaće premijeru 25. aprila na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda biće prikazana istog dana i na HBO kanalu u 21.30h. Ova horor komedija, nastala u HBO i Sky koprodukciji, predstavlja crnohumorno, sirovo ispitivanje majčinstva iz gledišta žene koja ne želi biti majka.

Michelle De Swarte glumi 38-godišnju Natashu, koja je bijesna jer svi njeni najbliži prijatelji imaju bebe. Ali kada neočekivano dobije vlastitu bebu, njen život dramatično se mijenja. Manipulativna, ali nevjerojatno slatka beba okreće Natashin život u nadrealni horor show. Dok otkriva prave razmjere djetetove ubitačne naravi, Natasha čini sve očajnije pokušaje da je se riješi. Ona ne želi bebu. Ali beba svakako želi nju.

U seriji takođe glumi Amira Ghazalla kao gospođa Eaves, 70-godišnja enigma koja je provela posljednjih pedeset godina živeći u svom automobilu i čini se da je svugdje gdje je beba, te Amber Grappy kao Natashina mlađa sestra Bobbi, dječja mađioničarka koja bi najviše od svega voljela biti roditelj, davati i primati ljubav. U ostalim ulogama su Patrice Naiambana, Sinéad Cusack, Shvorne Marks, Isy Suttie, Tanya Reynolds, Seyan Sarvan, Karl Davies i Divian Ladwa.

Pročitaj

Autorice serije su Siân Robins-Grace i Lucy Gaymer. Izvršne producentkinje su Jane Featherstone, Carolyn Strauss, Naomi de Pear, Siân Robins-Grace i Nicole Kassell. Izvršna koproducentkinja je Katie Carpenter, a producentkinja Lucy Gaymer. Režiju potpisuju Nicole Kassell, Stacey Gregg, Faraz Shariat i Ella Jones. Scenaristkinje su Siân Robins-Grace, Susan Soon He Stanton, Kara Smith, Anchuli Felicia King i Sophie Goodhart.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum