Trenutno čitaš
Premijera druge sezone nagrađivane serije “Komičari”

Premijera druge sezone nagrađivane serije “Komičari”

Višestruko nagrađivana Max Original crnohumorna serija „Komičari“ (Hacks) vraća se s drugom sezonom, a od 13.05. su na HBO Max streaming platformi u ponudi prve dvije epizode.

komičari

Deborah Vance decenijama probija put kroz komičarsku scenu kojom dominiraju muškarci, gurajući se do mjesta stalnog izvođača u Las Vegasu, istovremeno održavajući uspješni brend luksuznih predmeta i sponzorstva. Nakon što njena gaža biva ugrožena, Deborin menadžer Jimmy spaja je s još jednom od svojih klijentkinja, nedavno odbačenom televizijskom scenaristkinjom Avom, da joj pomogne preraditi materijal. U drugoj sezoni ove brutalno iskrene i nepredvidljivo urnebesne polusatne serije, mračno mentorstvo između legendarne komičarke i njezine razmažene partnerke u pisanju materijala nastavlja se razvijati na putovanju širom zemlje dok zajedno rade na Deborinim novim stand-up nastupima.

komičari

Pročitaj
netflix

Jean Smart je za glavnu ulogu u ovoj seriji osvojila nagrade Emmy, SAG i Critics Choice. U ostalim ulogama pridružuju joj se Hannah Einbinder i Carl Clemons-Hopkins, oboje s Emmy nominacijama za izvedbu u prvoj sezoni. Ostatak glumačke ekipe čine Christopher McDonald, Kaitlin Olson, Paul W. Downs, Poppy Liu, Rose Abdoo, Mark Indelicato, Meg Stalter, Angela E. Gibbs, Luenell, Johnny Sibilly, Joe Mande, Ally Maki i Lorenza Izzo. U gostujućim ulogama su Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na Wen, Susie Essman, Margaret Cho i Devon Sawa.

Autori serije su dobitnici Emmyja Paul W. Downs, Lucia Aniello i Jen Statsky, koji su i izvršni producenti uz Michaela Schura, Davida Minera i Morgan Sackett.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum