Trenutno čitaš
Predlažemo 3 serije za vikend bindžovanje

Predlažemo 3 serije za vikend bindžovanje

L'Occitane
L'Occitane

Pred nama je opet malo hladniji vikend, što znači savršeno vrijeme za bindžovanje. Predlažemo ti tri odlične serije sa Pickbox TV koje možeš pogledati već ovog vikenda. Uživaj u odmoru i dobrom TV sadržaju!

Photograph: Sally Mais/ITV STUDIOS

Za petak predlažemo detektivsku seriju “Inspektor Grace” koja je izašla 2021.godine. “Inspektor Grace” je prava detektivska serija, čemu u prilog ide činjenica da je temeljena na fascinantnom serijalu romana autora Petera Jamesa, koji su prevedeni na 37 jezika, s prodajom više od 20 miliona primjeraka širom svijeta.

serije za vikend
Pickbox

U subotu se opusti uz dramsku fantasy seriju “Dobra vještica.” U glavnoj je ulozi Catherine Bell (JAG, Žene američkih vojnika) kao Cassandra “Cassie” Nightingale, vlasnica dućana “Zvono, knjiga i svijeća”, a ujedno vodi i maleno prihvatilište. Ona je vrlo vidovita i intuitivna, a magiju koristi samo kada ima jako dobar razlog za to.

Pročitaj

serije za vikend
Pickbox

U nedjelju se udubi istraživanje ubistava na Shetlandskom ostrvlju u seriji “Shetland”. Inspektor Perez i njegova partnerka Macintosh istražuju ubistvo na Shetlandskom ostrvlju kad Mima Wilson bude pronađena mrtva. Njena smrt možda je krvavi završetak porodične svađe, a možda je ubijena zbog lobanje pronađene na arheološkom nalazištu.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum