Trenutno čitaš
Šta znamo o nastavku filma Practical Magic sa Sandrom Bullock i Nicole Kidman

Šta znamo o nastavku filma Practical Magic sa Sandrom Bullock i Nicole Kidman

Practical magic film

Čarobni klasik Practical Magic iz 1998. s Nicole Kidman i Sandrom Bullock u glavnim ulogama dobija nastavak. Glavne dame su “u pregovorima” da se vrate kao sestre vještice Sally (Bullock) i Gillian (Kidman), piše Deadline.

Službeni nalog na Instagramu Warner Bros. Pictures potvrdio je planove za nastavak filma ipodijelio niz memova napravljenih od scena iz originalnog filma. “Zvanično je! Practical Magic 2 je u razvoju i dolazi uskoro. 🌟🧙‍♀️”, napisao je Warner Bros.

Warner Bros. je također podijelio vijesti na TikTok-u, postavljajući video na kojem Sally i Gillian plešu i pijuckaju svoje ponoćne margarite.

@warnerbrosmovies

It’s official… Practical Magic 2 is coming!

Pročitaj

♬ original sound – Warner Bros. Movies

Originalni film Practical Magic prati sestre Sally i Gillian Owens koje su kao djeca ostale siročad i koje su odgajale njihove tetke Francis (Stockard Channing) i Jet (Dianne Wiest), koje ih podučavaju vještičarstvu. Ali prokletstvo je postavljeno na njihovu krvnu lozu, zbog čega svaki muškarac kojeg žena Owens voli, uzrokuje da se Sally i Gillian odreknu magije u svojim odraslim životima. Međutim, neke nezgodne situacije dovode sestre nazad do bacanja čini kako bi spasile svoje živote. Film je zasnovan na istoimenoj knjizi Alice Hoffman.

Detalji o radnji sljedećeg filma, glumcima i datumu izlaska još uvijek su u tajnosti.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum