Trenutno čitaš
Povratak omiljenih serija na Pickbox TV

Povratak omiljenih serija na Pickbox TV

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Novu godinu započni s izvrsnim serijama na Pickbox TV-u! Nakon prazničnog raspoloženja i nekoliko sedmica isključivo takvih filmova, Pickbox TV vraća se u svoj ritam i prikazuje serije s kojima preporučujemo krenuti u novu godinu.

RAJ ZA DAME 

Iščekivana italijanska dramska serija Raj za dame kreće s prikazivanjem od 3. januara. Ova serija inspirisana je romanom Émilea Zole Au bonheur des dames. Priča je to o životima, ljubavima i nadama ljudi koji se vrte oko jedne modne trgovine u Milanu.

 

INSPEKTOR REBUS 

Od 10. januara gledaj britansku detektivsku dramsku seriju Rebus. Temeljena na romanima Inspektor Rebus škotskog autora Iana Rankina, ovo je serija o mrzovoljnom detektivu i fantastičnim edinburškim misterijima. Glavni je glumac u prvoj sezoni John Hannah, dok u ostalim trima sezonama ulogu Rebusa preuzima Ken Stott, najpoznatiji po ulozi patuljka Balina u trilogiji Hobit.

FROSTOV PRISTUP 

William Edward Frost, od milja zvan Jack, detektiv je koji je oduvijek uživao u poslu murjaka koji posao dovodi na teren. Njegova odjeća ima mrlje od šešira do nogavica, hrani se u kantini, redovno u prolazu popije čaj ili kavu svojih kolega, zaspi premoren u fotelji, ali drugačiji ne može biti. Genijalnu britansku seriju A Touch of Frost gledaj od 10. januara.

ITV

OPSJEDNUTI 

Krimi detektivska serija Opsjednuti izvrsna je norveška serija o strašnom i neobičnom slučaju. Naime, detektivi Max Sorenson i Sander Holm počinju skupa raditi na slučaju tajanstvene smrti četiri mlada dječaka imigranata. Nema tragova nasilja ni droge, ali po mjestu zločina događa se nešto vrlo čudno – puze jegulje. Obojica detektiva počinju vidjeti stvari koje ne mogu objasniti – a osjećaj prostora i vremena polako nestaje. Seriju gledaj od 10. januara.

Viaplay

ŠEST SESTARA 

Ljubitelji serije Šest sestara posebno će se razveseliti jer se ova tražena serija vraća na Pickbox TV od 17. januara! Zavidna radnja smještena je u Madrid na početak 20. vijeka, a serija je prepuna avanture i romanse. U fokusu je šest mladih žena, sestara iz bogate i cijenjene porodice Silva, koje preuzmu očev posao nakon njegove smrti.

Pročitaj
Penelope Cruz

SHETLAND 

Briljantna škotska kriminalistička serija Shetland s prikazivanjem kreće 17. januara. U glavnoj je ulozi Douglas Henshall kao Jimmy Pérez, snalažljivi i pronicljivi inspektor koji radi za šetlandsku policiju. Henshall je osvojio nagradu BAFTA za najboljeg glumca u seriji, a serija je osvojila nagradu za najbolju dramsku seriju 2016.

Radnja se odvija u škotskom arhipelagu, a glavno je mjesto radnje Shetland koji se odlikuje unikatnim pejzažem i jedinstvenim načinom života. Policijski tim istražuje zločine koji su usko povezani s ostrvskom zajednicom. U ovom izoliranom i katkad neprijateljski nastrojenom okruženju, policijski tim mora pronaći kreativne načine policijskog posla.

Roslund i Hellström: Pretinac 21

Švedska kriminalistička miniserija prikovaće te za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova. Temelji se na uspješnici, kriminalističkom romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Börgea Hellströma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca.

Sastoji se od šest epizoda – prve dvije epizode emitovaće se 19. i 20. januara, a ostale četiri epizode od ponedjeljka 24. januara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum