Trenutno čitaš
Postani dio Fresh Wave ekipe – volontiraj na jubilarnom izdanju festivala!

Postani dio Fresh Wave ekipe – volontiraj na jubilarnom izdanju festivala!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Fresh Wave Festival poziva sve mlade iz BiH koji žele da doprinesu organizaciji 10. izdanja festivala i tako steknu steknu dragocjena iskustva, da se do 01. avgusta 2022.godine prijave na konkurs putem e-mail adrese [email protected] i tako postanu dio tima Fresh Wave volontera.

volontiraj fresh wave

Kao najveći muzički festival u BiH Fresh Wave otvara svoja vrata za sve one koji žele da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz zemlje, regiona i svijeta, a oblasti u kojima može da se volontira usko su povezane sa svim segmentima festivala koji podrazumjevaju turizam, festivalsku produkciju, rad u Fresh Wave kampu.

Da bi postao volonter na Fresh Wave Festivalu, kandidat mora biti punoljetan, ne smije biti krivično gonjen, a mora proći i selekciju. Uz obavezu angažovanja od 6 sati u toku jedne smjene, volonterima će na festivalu biti obezbjeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu dok put i ostale lične troškove snose sami.

Pročitaj

Prijava mora da sadrži: Ime i prezime, fotografiju kandidata, potpisanu izjavu da nisu krivično gonjeni (nije neophodno da bude verifikovana od nadležnih institucija) kratak CV i pismo namjere u kojem se navode razlozi za volontiranje kao i u okviru kojeg od navedenih segmenata žele da volontiraju.

Volontiranje će trajati od 10. do 14. avgusta.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum