Trenutno čitaš
Savršen ljetni look uz novu Tropic Exotic limitiranu CATRICE kolekciju

Savršen ljetni look uz novu Tropic Exotic limitiranu CATRICE kolekciju

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Osunčana koža, vrućina, žive boje i elegantni zlatni tonovi nove CATRICE Tropic Exotic limitirane kolekcije podsjećaju na egzotično cvijeće, tropske životinje i čarobne pješčane plaže. Kolekcija uključuje sve što ti je potrebno za ljetni izgled: paletu sjenki za oči, paletu za obraze, bronzer za lice i tijelo, te odgovarajući kist za highlighter i bronzer. Kao trešnja na vrhu, tu su i dva laka u intenzivnim ljetnim nijansama.

Foto: catrice

TROPIC EXOTIC PALETA SJENKI ZA OČI

Dobrodošli u džunglu – Tropic Exotic paleta sjenki ne samo da privlači poglede svojim jedinstvenim dizajnom, već će te faktički odvesti u tropske krajeve. Sa zelenim palminim lišćem, žuto-plavim papigama i egzotičnim cvijećem na pakovanju, paleta podsjeća na tropske šume i džunglu. Nudi devet jedinstvenih, savršeno usklađenih nijansi sa različitim završnim obradama u nježnim aktima, zlatnoj i ružičastoj, kao i intenzivno plavoj i tirkiznoj. Zahvaljujući integrisanom ogledalu, svoj ljetni look možeš primijeniti i u pokretu.

Foto: catrice
Foto: catrice

TROPIC EXOTIC LAK ZA NOKTE

Oh, ti ljetni nokti… Tropic Exotic lakovi za nokte dolaze u dvije trendi ljetne boje s visokom pokrivenošću.

Živocrvena i blistava narančasta podsjećaju na zalaske sunca na plaži,boje tropskog cvijeća i egzotičnih

ptica.

Foto: catrice

TROPIC EXOTIC MATT BRONZER ZA LICE & TIJELO

Mat bronzer za lice i tijelo, daje tenu nježnu ljetnu preplanulost s prirodnim završetkom sa samo nekoliko poteza kista. Zahvaljujući mekoj teksturi, bronzer se lako nanosi i blenda. Zahvaljujući svom 3D

reljefu sa dizajnom palminog lista, bronzer takođe privlači poglede!

Pročitaj

Foto: catrice

TROPIC EXOTIC HIGHLIGHTER & BRONZING KIST

Sa svojim mekim čekinjama i blago zaobljenom glavom kista, Tropic Exotic Highlighter & Bronzing Kist savršen je za nanošenje tekstura u prahu: jednostavno pokupi malo bronzera ili highlightera kistom, tapkaj višak teksture pudera i lagano ga provuci preko željenog područja lica, za prirodan izgled ljetne preplanule kože.

Foto: catrice

TROPIC EXOTIC PALETA ZA OBRAZE

Tropic Exotic paleta za obraze nezaobilazna je preplanuli izgled. Paleta kombinuje četiri različite nijanse s tropskim prešanim uzorcima u raznim nijansama od svijetlih do tamnih. Svjetlije nijanse se mogu koristiti za naglašavanje, a tamnije nijanse savršene su za naglašavanje kontura lica. Boje će sigurno pristajati svakom tonu kože, a svilenkasto meka tekstura lako se nanosi i blenda.

Foto: catrice

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum