Trenutno čitaš
Porodica Presley je oduševljena filmom “Elvis”

Porodica Presley je oduševljena filmom “Elvis”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

U rijetkom prizoru – tri generacije porodice Elvisa Presleya okupile su se da odaju počast legendarnom i kontroverznom umjetniku.

film elvis
Foto: usdailyreport.co

Ove sedmice, bivša supruga Elvisa Presleya, Priscilla Presley (77) i njihova jedina ćerka, Lisa Marie Presley (54), koja je promovisala film “Elvis” zaustavile su se u Holivudu.

Lisa Marie Presley bila je u društvu svoje tri ćerke – Riley Keough (33) i blizanki Harper i Finley Lockwood (13), koje su prisustvovale ceremoniji otiska ruku i stopala.

Događaj se održao u TCL Kineskom teatru u Hollywoodu, Kalifornija.

Porodici Elvisa Presleya pridružili su se australijski reditelj Baz Luhrmann, talentovani režiser koji stoji iza biografskog filma, i njegova zvijezda, Austin Butler, za kojeg se priča da će dobiti Oskara za svoju zvjezdanu izvedbu.

Tom Hanks se takođe pojavljuje u filmu kao Elvisov menadžer, pukovnik Tom Parker.

Dame koje su predstavljale kralja rokenrola pozirale su pred kamerama dok su pokazivale otiske svojih ruku u cementu.

https://www.instagram.com/p/CfGrgO3rNBN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dd9ac444-616f-46fd-afc4-a9abc66594e2

Preostali članovi porodice Presley prolaze kroz emotivnu vožnju rolerkosterom dok pričaju o filmu koji briljantno i precizno prikazuje fascinantan život Elvisa Presleya.

Dok slave epski projekat, Presleyevi žale zbog gubitka jedinog muškarca, sina i unuka u porodici.

Lisa Marie Presley, koja rijetko razgovara s medijima ili objavljuje na društvenim mrežama, napravila je izuzetak i nakratko spomenula svog sina Benjamina Keogha, koji je preminuo prije otprilike dvije godine.

Dalje je rekla: „Apsolutno izvrsno. Austin Batler je prelijepo kanalisao i utjelovio srce i dušu mog oca. Po mom skromnom mišljenju, njegov nastup je bez presedana i KONAČNO urađen precizno i ​​s poštovanjem. Možete osjetiti i svjedočiti Bazovu čistu ljubav, brigu i poštovanje prema mom ocu kroz ovaj prelijepi film, i to je konačno nešto na šta ja i moja djeca i njihova djeca mogu biti ponosni zauvijek.”

Zaključila je: „I mene je do suza dirnulo gledanje Riley, Harper, i Finley nakon toga, sve tri vidno preplavljene na najbolji mogući način i tako ispunjene ponosom na svog djeda i njegovu ostavštinu na način koji do sada nisam iskusila. Srce mi se slama što moj sin nije tu da to vidi. I njemu bi se to apsolutno svidjelo.”

Lisa Marie Presley je dalje opisala film kao “takvu generacijsku traumu… na dobar način” koja je rasplakala njene ćerke.

Priscilla Presley je dala intervju u kojem je otkrila da bi se njenom pokojnom bivšem mužu svidio film. Dodala je: „Bilo je zaista intenzivno. To je izuzetan film.”

Legendarni umjetnik ostaje fascinantna figura.

Izvor: usdailyreport.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum