Trenutno čitaš
Popularan TikTok trend “Dating Wrapped” beskrajno zabavlja ljude satima

Popularan TikTok trend “Dating Wrapped” beskrajno zabavlja ljude satima

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

TikTok trend “Dating Wrapped” je super zabavna prezentacija sebe i svojih ljubavnih veza, ljubavnih sastanaka, dobrih i urnebesno smiješnih ili katastrofalnih propalih pokušaja ljubavnih veza u 2022. godini, odnosno kako je izgledao nečiji ljubavni život u ovoj godini. Hiljade i hiljade TikTokera, izrađuje i prezentuje zabavne prezentacije sa iskrenim, ali i smiješnim i urnebesno zabavnim ispovjestima.

Brzim pregledom kroz hashtag #datingwrapped na TikToku, shvatićemo da ovaj hashtag ima više od 23 miliona pregleda, a možeš vidjeti da su ovi TikTokeri podigli nivo TikTok pregleda na nove visine, jer svi gledaju baš ove “Dating Wrapped” video sadržaje.

Pexels

U TikTok video klipovima, na primjer autor video sadržaja snima i predstavlja sebe, kako prelistava svoju PowerPoint ili Canva prezentaciju, koju je sam uradio sa svim činjenicama i brojkama o svojim zabavljanjima, vezama, ljubavnim sastancima i seksualnom životu 2022. Neke od činjenica podrazumijevaju broj ljubavnih sastanaka, ali i gdje su se održali ti ljubavni sastanci, zatim ko je raskinuo vezu, na koji način, ali i šta su bili najčešći horoskopski znakovi, kako su se upoznali, šta se dešavalo zanimljivo u ljubavnom životu tokom ove godine…

@samsarebetter

Here’s a glimpse into my 2022 datingwrapped. #datingstorytime #datinginnyc #datinglife

♬ Ain’t No Mountain High Enough – Marvin Gaye & Tammi Terrell

Ako želiš da budeš dio ovog TikTok trenda, proces je vrlo jednostavan. Možeš koristiti Microsoft PowerPoint ili čak Canvu, da kreiraš kratku zanimljivu prezentaciju slajdova svega što želiš da podijeliš o svom romantičnom, ljubavnom ili seksualnom životu iz 2022. godine. Ubaci zabavne grafikone, fontove, sličice, vizuelne elemente, tabele, da dodaš lični pečat i autentičnost, zatim se snimi u TikTok video formatu, kako prezentuješ tu preznaciju i uploaduj na TikTok.

Pexels

Ljude na TikToku očigledno najviše zanimaju tuđi ljubavni životi i da se nasmiju i obraduju činjenicama zašto je neko izlazio na ljubavne sastanke sa 6 Blizanaca zaredom, ali i da se utješe da možda nije samo njihov ljubavni život 2022. godine bio katastrofalan, nego da ima još ljudi koji nisu još uvijek uspjeli naći svoju srodnu dušu.

@amberwavesofbrain

If any of these men see this, I want you to know that you’re not special and you’re just a number to me 😌✌🏼 #datingwrapped #wrapped #tinder #hinge #facebookdating #firstdate

♬ original sound – Amber

Pročitaj

@cutternut

down catastrophic all year long #Inverted #datingwrapped #datingstorytime #gay

♬ original sound – Nic

 

Izvor: bustle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum