Trenutno čitaš
Ponedjeljak je dan za novu muziku

Ponedjeljak je dan za novu muziku

muzika ponedjeljkom
L'Occitane
L'Occitane

Danas oblake rastjerujemo novim ritmovima. Tvoja doza nove muzike je tu, i odlična je za podizanje raspoloženja ovog tmurnog i hladnog ponedjeljka. 

pexels

TIËSTO & TATE MCRAE – 10:35

Otac EDM zvuka kakvog danas poznajemo, DJ i producent Tiësto, priprema album „Drive“ koji će biti objavljen u februaru naredne godine. U susret prazničnom raspoloženju Tiësto je upravo objavio novi singl „10:35“ koji je obojen dubljim klupskim zvukom.

 

GORILLAZ – Baby Queen

Bend Gorillaz će novu pjesmu „Baby Queen“ premijerno izvesti tokom Evropske dodjele MTV nagrada 12. novembra u Diseldorfu. Sada je već očigledno da će album „Cracker Island“ biti jedan od najvažnijih u 2023. godini.

 

OFENBACH with R3HA – I Ain’t Got No Worries

Upravo je izašao dugo najavljivani album francuskog dance dua Ofenbach pod nazivom „I“ na kom se nalaze svi uspješni singlovi objavljeni u posljednje dvije godine uz sedam potpuno novih pjesama. Izlazak albuma prati singl „I Ain’t Got No Worries“.

 

VAJB – Spontano

Lejbl Honey Money Gang sa posebnim zadovoljstvom objavljuje novi singl Karla Jurkovića poznatijeg pod pseudonimom Vajb. Pjesma „Spontano“ je nastala na tragu njegovih prethodnih ostvarenja, utemeljena u old school zvuku.

 

SAM RYDER – All The Way Over

Pročitaj

Predstavnik Velike Britanije na ovogodišnjem Eurosong takmičenju je upravo objavio treći singl „All The Way Over“ sa debitantskog albuma „There’s Nothing But Space, Man!“ koji će biti objavljen 18. novembra.

 

AVRIL LAVIGNE with YUNGBLUD – I’m a Mess

Predstavnici dvije generacije pank rokera u jednoj pjesmi. Ispred „američke škole“ to je Avril Lavigne a predstavnik engleske je mladi i talentovani kantautor Yungblud. Zajedno su objavili singl „I’m a Mess“.

 

JOJI – Die For You

„SMITHEREENS“ je naziv novog albuma japanskog autora, pjevača, repera, tekstopisca i glumca Jojia. Nakon uspješnih singlova „Glimpse of Us“ i „Yukon (Interlude)“ izlazak albuma prati pjesma „Die For You“. Joji se na ovom albumu kreće kroz zanimljive forme alternativnog popa.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum