Trenutno čitaš
Šta nam donose astrološki aspekti za ovu sedmicu?

Šta nam donose astrološki aspekti za ovu sedmicu?

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Ako se osjećate preplavljeni težinom života, horoskop za naredni period potvrdiće sve što doživljavate. 

Venera, koja je posebno strastvena u Škorpiji, hladi se 7. novembra, kada se sukobljava sa strogim Saturnom. Srećom, Venera i Neptun se povezuju 10. novembra, dodajući nježnost i sanjivost našim ljubavnim životima.

Ultra magazin

Međutim, prekretnica će se desiti 8. novembra. Tada će potpuno pomračenje mjeseca dostići svoj vrhunac, održavajući se na tačno 16 stepeni Bika i dovesti svakog od nas na ivicu promjene. Ovo pomračenje punog mjeseca uskladiće se sa Sjevernim čvorom sudbine, što znači da bi moglo dovesti do velike korekcije kursa, ako ste slijedili pogrešan put u životu.

Sudbina uvijek ima način da vas pronađe, bez obzira koliko se osjećate kao da bježite u suprotnom smjeru. Pratite šta ovo pomračenje podrazumjeva, jer vam pokazuje šta treba da ostavite iza sebe i šta vam je sljedeće. Nemojte se iznenaditi ako vam se čini da bukvalno čistite negativnost, jer pomračenja mogu nešto “pomračiti” iz vašeg života.

Sunce u Škorpiji dijeli napet aspekt sa retrogradnim Uranom u Biku 9. novembra i Saturnom u Vodoliji 11. novembra. Ovi tranziti nam omogućavaju da prihvatimo naše jedinstvene ličnosti – čak i ako nas drugi osuđuju. Bez obzira na to šta ljudi govore ili misle, moramo prihvatiti naše najistinitije i najautentičnije ja.

Ultra magazin

Možda će vam biti lakše oprostiti i sebi i drugima neka od razočaranja do 10. novembra. Venera će biti u trigonu sa osjetljivim, maštovitim i saosećajnim Neptunom, omogućavajući vam da izliječite sebe iscjeljivanjem drugih. Proširujući dobrotu prema drugima, širite je i prema sebi. Svi osjećamo borbu i dajemo sve od sebe.

Pročitaj

Možda ćete se do 11. novembra boriti s nekim problemima s egom, posebno ako niste pucali pod teretom tolikih obaveza. Dok se Sunce u Škorpiji izjednačava sa Saturnom – planetom karme i discipline – u Vodoliji, možda ćete osjećati krivicu jer niste u mogućnosti da postignete određeni standard koji ste sebi postavili. Ne dozvolite da vas to obeshrabri da pokušate; neka vas motiviše da budete još bolji.

Iscjeljujući razgovori biće nevjerovatno korisni do 12. novembra. Dok brbljivi Merkur formira trigon sa empatičnim Neptunom, to će biti savršeno vrijeme da razgovarate o tome šta boli i iskoristite način na koji njegovanje i umirujuće riječi mogu biti lijek za sve.

Sve u svemu, sedmica koja je pred nama nije za one sa slabim srcem. Obratite se drugima ako vam je teško i pozovite one koji se osjećaju loše. Empatija je važna u ovakvim vremenima.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum