Trenutno čitaš
Pogledaj trailer za animirani film “Inside Out 2” i otkrij novu emociju koja je uvedena

Pogledaj trailer za animirani film “Inside Out 2” i otkrij novu emociju koja je uvedena

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

“Inside Out 2” je nastavak animiranog filma “Inside Out” iz 2015. Prvi film se fokusirao na jedanaestogodišnju Riley (Kaitlyn Dias) i pet emocija u njoj, predvođene zvijezdama: Radost (Amy Poehler), Tuga (Phyllis Smith), Gađenje (Mindy Kaling), Strah (Bil Hader) i ljutnja (Lewis Black). U novom traileru vidjeli smo da je uvedena nova emocija: anksioznost.

U Prvom dijelu filmu “Inside Out”, nakon što se preselila iz Minnesote u San Francisco, Riley se ne uspijeva dobro prilagoditi svom novom okruženju. Zajedno s turbulentnim iskustvom odrastanja, ona se nalazi u strašnim emocionalnim teškoćama i na kraju rizikuje da izgubi ne samo prijatelje, već i svoju porodicu.

Inside Out 2
Foto: DISNEY/PIXAR

“Inside Out” prati Radost i Tugu koji kreću u avanturu kroz Rileyin um, gdje moraju smisliti kako da rade zajedno kako bi se Riley skrasila u svom novom domu i pomirila se s brojnim emocijama koje osjeća.

Kada je prvi put objavljen, “Inside Out” je dobio sjajne kritike kako od kritičara tako i od publike, čak je dobio i Oskara 2016. za najbolji animirani film.

Pročitaj

Za fanove Pixara na ljeto stiže “Inside Out 2”, koji je upravo izbacio svoj prvi trailer sa novom narandžastom emocijom, a to je anksioznost. Pred nama je još jedna elegantna i kultna vizuelna metafora za razumijevanje vlastitih emocija i empatije s drugima. Pogledaj trailer.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum