Trenutno čitaš
Pogledaj trailer za animirani film “Inside Out 2” i otkrij novu emociju koja je uvedena

Pogledaj trailer za animirani film “Inside Out 2” i otkrij novu emociju koja je uvedena

“Inside Out 2” je nastavak animiranog filma “Inside Out” iz 2015. Prvi film se fokusirao na jedanaestogodišnju Riley (Kaitlyn Dias) i pet emocija u njoj, predvođene zvijezdama: Radost (Amy Poehler), Tuga (Phyllis Smith), Gađenje (Mindy Kaling), Strah (Bil Hader) i ljutnja (Lewis Black). U novom traileru vidjeli smo da je uvedena nova emocija: anksioznost.

U Prvom dijelu filmu “Inside Out”, nakon što se preselila iz Minnesote u San Francisco, Riley se ne uspijeva dobro prilagoditi svom novom okruženju. Zajedno s turbulentnim iskustvom odrastanja, ona se nalazi u strašnim emocionalnim teškoćama i na kraju rizikuje da izgubi ne samo prijatelje, već i svoju porodicu.

Inside Out 2
Foto: DISNEY/PIXAR

“Inside Out” prati Radost i Tugu koji kreću u avanturu kroz Rileyin um, gdje moraju smisliti kako da rade zajedno kako bi se Riley skrasila u svom novom domu i pomirila se s brojnim emocijama koje osjeća.

Kada je prvi put objavljen, “Inside Out” je dobio sjajne kritike kako od kritičara tako i od publike, čak je dobio i Oskara 2016. za najbolji animirani film.

Pročitaj
vika

Za fanove Pixara na ljeto stiže “Inside Out 2”, koji je upravo izbacio svoj prvi trailer sa novom narandžastom emocijom, a to je anksioznost. Pred nama je još jedna elegantna i kultna vizuelna metafora za razumijevanje vlastitih emocija i empatije s drugima. Pogledaj trailer.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum