Trenutno čitaš
Šta sve znamo o trećoj sezoni serije “The White Lotus”?

Šta sve znamo o trećoj sezoni serije “The White Lotus”?

The white lotus

Nakon finala 2. sezone serije “The White Lotus”, obožavatelji su već počeli da žude za novom sezonom. Na sreću svih fanova, kreator serije Mike White ubrzo je potvrdio da je na pomolu treći dio ove hit serije. 

Vijest da će serija dobiti i treću sezonu stigla je samo tri epizode nakon premijere druge sezone, što je navelo fanove da spekulišu o mogućim tačkama zapleta i potencijalnim likovima koji će se vratiti.

The white lotus
Foto: FABIO LOVINO/HBO

Svaka sezona ove nagrađivane antologijske serije imala je (uglavnom) nove goste koji se prijavljuju u potpuno drugačije odmaralište White Lotus i prati grupu turista na luksuznoj lokaciji. Dok je prva sezona bila smještena na Havajima, a druga na Siciliji, treća sezona ide u jugoistočnu Aziju.

Budući da je HBO hit antologijska serija, glumačka postava i radnja se razlikuju od sezone do sezone. U aprilu 2023. godine, Variety je izvijestio da će se Natasha Rothwell, koja je glumila spa menadžericu Belindu Lindsey, vratiti u treću sezonu. Trenutno nije najavljen nijedan drugi član glumačke ekipe.

The white lotus
Foto: FABIO LOVINO/HBO

Prije gledanja posljednje epizode druge sezone, fanovi su mogli pretpostaviti da će Jennifer Coolidge ponoviti svoju ulogu Tanye McQuoid-Hunt u trećem krugu (pošto su ona i Jon Gries bili jedini glumci koji su ponovili svoje uloge u drugoj sezoni serije), ali prateći svoju sudbinu u finalu, jedina moguća šansa za glumicu nagrađenu Emmyjem da se vrati bila bi kroz flešbekove.

The white lotus
Foto: FABIO LOVINO/HBO

Hoće li Greg dobiti svoj novac? S kim je razgovarao telefonom? Hoće li Portia složiti dijelove slagalice i skupiti hrabrost da se suoči s njim? Ovo su pitanja iz 2. sezone na koja fanovi trebaju odgovore.

Pročitaj
nova muzika

Iako su te tačke radnje samo potencijalne, Mike je indirektno potvrdio da bi priča 3. sezone “The White Lotus” mogla biti smještena u Aziju kada je govorio o temama svake sezone tokom kratkometražnog filma HBO Max nakon emitovanja poslednje epizode.

The white lotus
Foto: FABIO LOVINO/HBO

„Prva sezona je istakla novac, a onda druga sezona je seks i mislim da bi treća sezona bila možda neka vrsta satiričnog i smiješnog pogleda na smrt u istočnoj religiji i duhovnosti – čini se kao da bi to mogla biti bogata tapiserija”, rekao je.

Mike White je u nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly rekao da  je jako  uzbuđen zbog sadržaja sezone koja će započeti snimanje 2024. godine, a kako slutimo glumačku postavu tek treba da otkrijemo i sačekamo 2025. kada je najavljeno prikazivanje nove sezone ove hit serije.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum