Trenutno čitaš
Počela je ljetna “Vacation” manija!

Počela je ljetna “Vacation” manija!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Opet nam je stiglo doba godine kad se vraćamo na more, toplije destinacije ili u naše omiljene ljetne klubove. S rekordnih 5 milijardi streamova, “Vacation” Dirty Headsa pokazuje se kao svjetska himna ljetnih odmora. Ove sezone, zajedničkim su snagama Dirty Heads i KØLA te Wilson & Smokin’ Jack Hill, objavili dva nova plesna remiksa koji su već osvojili mnoge klupske top liste.

Grupa Dirty Heads pod uticajem reggea objavila je i novu ‘Vacation (Acoustic)’ verziju svog globalnog hita ‘Vacation’. Trenutno se može pohvaliti s preko 378 miliona streamova i više od 5 milijardi ukupnih puštanja na svim digitalnim platformama. Pjesma je zaživjela na TikToku nakon što je izazov #VacationTransition postao viralan.

Dirty Heads redefinišu zvuk južne Kalifornije od 2003, a sada su sarađivali i s renomiranim producentom Borgeousom na nedavno objavljenom remiksu Dirty Heads ‘Vacation (Borgeous Remix)’.

Objavljena 2017, pjesma “Vacation” ponovo je oživjela 2021. i od tada je objavljena u novim verzijama, s Patom Monahanom iz grupe Train te dvojezičnom španjolsko/engleskom remiksu s latino muzičkom senzacijom Jonom Z-om pod nazivom ‘Vacation Y Vacaciones’.

Pročitaj

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum