Trenutno čitaš
Počela je ljetna “Vacation” manija!

Počela je ljetna “Vacation” manija!

L'Occitane
L'Occitane

Opet nam je stiglo doba godine kad se vraćamo na more, toplije destinacije ili u naše omiljene ljetne klubove. S rekordnih 5 milijardi streamova, “Vacation” Dirty Headsa pokazuje se kao svjetska himna ljetnih odmora. Ove sezone, zajedničkim su snagama Dirty Heads i KØLA te Wilson & Smokin’ Jack Hill, objavili dva nova plesna remiksa koji su već osvojili mnoge klupske top liste.

Grupa Dirty Heads pod uticajem reggea objavila je i novu ‘Vacation (Acoustic)’ verziju svog globalnog hita ‘Vacation’. Trenutno se može pohvaliti s preko 378 miliona streamova i više od 5 milijardi ukupnih puštanja na svim digitalnim platformama. Pjesma je zaživjela na TikToku nakon što je izazov #VacationTransition postao viralan.

Dirty Heads redefinišu zvuk južne Kalifornije od 2003, a sada su sarađivali i s renomiranim producentom Borgeousom na nedavno objavljenom remiksu Dirty Heads ‘Vacation (Borgeous Remix)’.

Objavljena 2017, pjesma “Vacation” ponovo je oživjela 2021. i od tada je objavljena u novim verzijama, s Patom Monahanom iz grupe Train te dvojezičnom španjolsko/engleskom remiksu s latino muzičkom senzacijom Jonom Z-om pod nazivom ‘Vacation Y Vacaciones’.

Pročitaj

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum