Trenutno čitaš
Plavo, crno i zlatno u novoj Alma Ras kolekciji za kraljevski ugođaj ove jeseni

Plavo, crno i zlatno u novoj Alma Ras kolekciji za kraljevski ugođaj ove jeseni

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Dok nam se polako prikrada jesen koja je sinonim za udobnost i uživanje u toplini sopstvenog doma, omiljeni bh. brend donjeg veša, koji je već godinama naše sredstvo za bijeg u komfor i opuštenost, predstavlja novu visokokvalitetnu kolekciju.

Foto: Alma Ras

Alma Ras u ovu jesen unosi sofisticirane boje poput puder roze, tamno plave i crne i pokazuje nam da je elegancija važna i poželjna čak i kad se nalazimo samo u privatnosti svog doma. Kao što smo i navikli, kvalitet je na prvom mjestu i u ovoj novoj kolekciji.

LUNA linija se sastoji od donjeg veša, spavaćice, kimona i pidžame. U izradi veša korišteni su pamuk i modal uz mali udio elastina za maksimalnu udobnost i latentno prijanje uz kožu. Dok je pidžama sastavljena iz gornjeg dijela od rib pamuka, izrađena da može biti nosiva i vani, i donjeg dijela od glamuroznog satena. Dodir Alma Ras veša je dodir koji volimo, a oni se trude da nam iz kolekcije u kolekciju pruže jedinstven ugođaj. Bez obzira na to da li voliš pidžame sa dugim rukavima ili spavaćice, ugodan osjećaj na koži u toku sna je zagarantovan. Lagani kimono od satena će poslužiti za ogrtanje u prohladnim svježim jutrima kada se teško rastaješ od toplog kreveta i želiš da produžiš osjećaj sanjivosti i relaksiranosti.

alma ras jesen
Foto: Alma Ras

Unutar nove kolekcije nam stiže i ekskluzivna i limitirana linija LAJLA koja nam donosi maksimalnu eleganciju i sofisticiranost. Odjevni komadi od izgužvanog satena, poput spavaćice koja se može nositi kao haljina ili kimono, u bojama zlata, crnoj, svijetlo i tamno zelenoj, čine da se osjećaš kraljevski u momentima odmora i opuštanja.

Pročitaj

alma ras jesen
Foto: Alma Ras

Osim pomenutih predivnih linija, LUNE i LAJLE, narednog mjeseca ćemo moći kupiti i liniju ELENA, izrađenu od najfinije viskoze s dodatkom elastina. Najnježniji materijal za našu kožu je upravo viskoza i sve ljubiteljke ovog nježnog dodira će sigurno voljeti ovu liniju. Ona nam stiže u vidu slipa, potkošulje s čipkom, koja se može nositi i kao majica ispod sakoa, top grudnjaka, spavaćice, pidžame i kimonoa. Ženstvene boje ove kolekcije, poput lila i puder roze, će uljepšati naše hladnije dane i ojačati našu senzualnost.

alma ras jesen
Foto: Alma Ras

Nova kolekcija te očekuje na Alma Ras shopu. Odaberi prefinjene komade za potpuni osjećaj udobnosti, elegancije i ženstvenosti i uljepšaj sebi kišne dane koji dolaze.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum