Trenutno čitaš
Šta gledamo u maju na Pickbox NOW?

Šta gledamo u maju na Pickbox NOW?

Pickbox NOW

Maj na streaming servisu Pickbox NOW donosi širok spektar novih sadržaja koji će zadovoljiti sve ukuse!

Ljubitelji istorijskih serija moći će uživati u inspiriranima stvarnim događajima o legendarnoj porodici Kennedy, ali i dramatičnim trenucima života norveškog slikara Edvarda Muncha.

Izdvojene drame Nasljedstvo (The Inheritance) i Serijal Dawn: Dawn (Dawn Series: Dawn) vode nas kroz intrigantne slučajeve i životne situacije. Uz to, kriminalistički naslov Rodbina (Kin) istražuje složene porodične odnose, dok miniserije Očajničke mjere (Desperate Measures) i Bezdan (Off Track) osiguravaju napetost do posljednjeg trenutka.

INSPIRATIVNE ISTORIJSKE FIGURE

Kennedyjevi (The Kennedys)

Miniserija koja prati intimnu priču o slavnoj porodici, njihovim epskim postignućima i privatnim neuspjesima, odanosti i ljubavi, ogorčenosti i izdaji. Glavne uloge igraju poznate zvijezde Greg Kinnear kao Jack Kennedy, Katie Holmes kao Jackie Kennedy i Barry Pepper kao Bobby Kennedy. Ova duboka priča o porodici Kennedy otkriva složene aspekte njihovih života i uticaja na američku istoriju. Seriju možeš gledati od 05. maja na Pickbox NOW.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot)

Svojevrsni nastavak priče o Kennedyjevima sa izvrsnom glumačkom postavom, uključujući iznenađenja poput Matthewa Perryja u ulozi Teda Kennedyja. Pratimo Jackie nakon Bobbyjeva ubistva i Teda kako se suočava s ličnim političkim ambicijama. Ova serija otkriva živote članova porodice Kennedy, istražujući njihove lične borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja. Serija dostupna od 13. maja.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Munch (Munch) 

Norveški film koji prikazuje četiri dramatična razdoblja u životu Edvarda Muncha (1863 – 1944), jednog od najvećih svjetskih umjetnika. Emotivni trenuci otkrivaju uspone i padove u javnom kao i privatnom životu umjetnika koji je ostavio nezamjenjivi trag u svijetu moderne umjetnosti. Glavne uloge tumače Alfred Ekker Strande, Mattis Herman Nyquist, Ola G. Furuseth i Anne Krigsvoll, pod vodstvom nagrađivanog režisera Henrika M. Dahlsbakkena. Film možeš gledati od 6. maja.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

PORODIČNE DRAMSKE SERIJE

Nasljedstvo (The Inheritance) 

Napeta serija istražuje složenu dinamiku unutar porodice nakon neočekivane smrti oca. Troje braće i sestara suočava se s gubitkom dok tajne iz prošlosti izbijaju na površinu, dovodeći u pitanje sve što su znali. Dubokim emocijama, razorenim odnosima i neočekivanim otkrićima, ova serija istražuje kako se porodični odnosi mogu izmijeniti pod pritiskom tragedije. Gledaj ovi seriju na Pickbox NOW od 28. maja.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Serijal Dawn: Dawn (Dawn Series: Dawn) 

Inspirisan istoimenom knjigom kultne autorke, filmski serijal Serijal Dawn: Dawn mračna je i uvrnuta saga koja istražuje duboke tajne oporodice Longchamp. Brec Bassinger tumači ulogu mlade Dawn Longchamp koja se suočava s otkrićem šokantne istine o svojoj porodici nakon očeve tragične smrti, dok Jesse Metcalfe glumi njenog oca Ormanda. Serija dostupna od 13. maja.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

KRIMINALISTIČKI NASLOVI S NEOČEKIVANIM ZAPLETIMA

Danske kriminalističke priče (Danish Crime Stories)

Ova dokumentarna serija istražuje neke od najpoznatijih zločina u danskim kriminalističkim arhivama. Policijski detektiv Sebastian Richelsen otkriva pozadinu i motive iza zločina, istražujući svaki detalj kako bi razumio umove kriminalaca. Putem autentičnih intervjua, rekonstrukcija događaja i analiza forenzičkih dokaza, gledaoci će biti uvučeni u fascinantan svijet danskog pravosuđa. Seriju možeš gledati od 03. maja.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Zaljev vatri (Bay of Fires) 

Pročitaj
muzika

Australijska krimiserija prati Aniku, majku koja se suočava s neočekivanom opasnošću koja prijeti njenoj porodici. Nakon promjene identiteta i bijega u skriveni grad Anika otkriva složenu mrežu tajni i laži. Ovaj naslov otvara pitanje: „Koliko je daleko osoba spremna otići kako bi zaštitila svoje najmilije?“ Serija dostupna na Pickbox NOW od 10. maja.

Rodbina (Kin)

Ova visoko ocijenjena irska serija istražuje podzemni svijet porodica koji je oblikovan rivalstvom i savezima među bandama. S dinamičnim likovima i složenom radnjom, gledaoci će biti uvučeni u svijet nasilja, intrige i ljubavi koji definišu porodične veze. Seriju možeš gledati od 17. maja. Kako publika ne bi predugo čekala novu sezonu, nastavak serije biće dostupan od 24. maja.

Pickbox NOW

Očajničke mjere (Desperate Measures) 

Miniserija prati život glavne junakinje, koji se izmiče kontroli nakon što pristane na dogovor s lokalnom bandom u nadi da će spasiti svog sina. No kada se dogovor pokaže kao neuspjeh, situacija postaje još opasnija. S Finovim životom na kocki i nasilnim vođom bande koji se miješa u njen život, Rowan se suočava s izazovom povratka novca. U ovoj miniseriji pratimo Amandu Abbington u ulozi kompleksne i sposobne Rowan Taylor čija hrabrost i odlučnost stavljaju na test njenu sposobnost suočavanja sa životnim izazovima. Serija dostupna od 20. maja.

Pickbox NOW

Bezdan (Off Track)

Glavni likovi ove francuske miniserije Elsa i Laurent Lacaze izgledaju kao savršen par, duboko zaljubljeni jedno u drugo nakon 20 godina braka i odani roditelji živahne tinejdžerke Lucie. Jednog se dana Elsa ne vrati kući nakon svog uobičajenog jutarnjeg trčanja – nestala je, bez traga! Njihov se svijet sruši kada ih policija obavijesti da Elsa nije žena u koju se sve ove godine pretvarala.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum