Trenutno čitaš
Pickbox donosi zabavne i poučne kulinarske emisije

Pickbox donosi zabavne i poučne kulinarske emisije

Vrijeme je da se zabaviš i opustiš uz odličan kulinarski show! Pritom, nešto i naučiš. U nastavku ti donosimo izvrsne dokumentarce i recepte na Pickbox TV-u uz koje ćeš postati pravi masterchef u svojoj kuhinji i pri tome se dobro zabaviti. 

Slatko ludilo

Pickbox kulinarske emisije

Upoznaj Erica Lanlarda –  jednog od vodećih poslastičara u Ujedinjenom Kraljevstvu. Radio je kolače za mnoge holivudske zvijezde, a sada poziva poslastičare amatere u svoj dom kako bi im pokazao sve trikove kojima vješto barata. Prepusti se i ti čarima ovog vještog slastičara i uz njega postani pravi mađioničar u slatkom svijetu.

Genijalci u kuhinji

Riječ je o kulinarskom takmičenju u kojem se takmičari bore za dnevnu novčanu nagradu. Takmičenje je prikazano kroz 20 zanimljivih i napetih epizoda u kojima takmičari pokazuju svoje znanje i vještine. Svaka epizoda donosi nove izazove, a sve to, izmjenjujući se, iz sedmice u sedmicu nadziru vrhunski kuhari. Takmičenje započinje nadzorom svjetski poznatog Gordona Ramseya, a kuhinju nakon njega preuzimaju redom Rosemary Shrager, Phill Vickery te Jean Christophe Novelli.

Pročitaj
pickbox

Najzanimljiviji restorani

Pickbox kulinarske emisije

Uz ljubav prema kulinarstvu često se vežu i putovanja, odnosno isprobavanje raznovrsnih kuhinja širom svijeta. Kroz ovu dokumentarnu seriju upoznaj vrhunske restorane u raznim evropskim gradovima. Vodeći britanski kuhari provešće te kroz njihove najdraže restorane u kojima uživaju u svojim najdražim jelima te pokušavaju saznati zbog čega su baš ti restorani posebni.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum