Trenutno čitaš
Paul Mescal predvodi novi špijunski triler ‘A Spy By Nature’

Paul Mescal predvodi novi špijunski triler ‘A Spy By Nature’

L'Occitane
L'Occitane

U pripremi je špijunski triler u kojem Paul Meskal, zvijezda serije ‘Normalni ljudi’, igra glavnu ulogu pametnog i ambicioznog špijuna koji se zove Alec Milius. Za Irsku zvijezdu ovo bi mogao biti najveći filmski ugovor do sada.

‘A Spy By Nature’ je serijal romana britanskog pisca Charlesa Cumminga, a do sada su u njegovoj zbirci bile dvije priče – ‘A Spy By Nature’ i ‘The Spanish Game’. Prvi roman je opisan kao “zanimljiva priča o mladiću vođenom nemilosrdnom ambicijom koji ne juri samo za uspjehom, već i za opstankom”. Nema sumnje da postoje nade da bi ovo mogla biti sljedeća velika špijunska franšiza.

Hulu/Kobal/Shutterstock

Paul Mescal nije jedino uzbudljivo ime vezano za špijunski triler, jer se hvaljeni Kevin Macdonald pojavljuje kao režiser filma. On je u prošlosti režirao uzbudljive drame, uključujući ‘Posljednji kralj Škotske’, ‘The Mauritian’ i dokumentarne filmove ‘Marley’ i ‘Whitney’.

Macdonald je bio pun hvale za irsku zvijezdu koja je preuzela ulogu Miliusa: „Želio sam da snimim ‘A Spy By Nature’ dugi niz godina – i kada sam upoznao Paula Mescala, sa njegovom očaravajućom mješavinom inteligencije, vještine i mladosti, znao sam da sam pronašao savršenu zvijezdu. Ovo je vrlo moderna špijunska priča – seksi, opasna, moralno ambivalentna – i samo glumac Paulovog talenta to može izvesti.”

Pročitaj

Mescal je stekao ogromnu popularnost svojom ulogom u  TV seriji ‘Normalni ljudi’.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum