Trenutno čitaš
Novi album Senidah “Za tebe”: Muzička priča koja prevazilazi okvir žanra

Novi album Senidah “Za tebe”: Muzička priča koja prevazilazi okvir žanra

novi album senidah
NEM Dubrovnik 2023
NEM Dubrovnik 2023

Senidah, najaktuelnija muzička zvijezda na našim prostorima, danas je objavila svoj drugi studijski album pod nazivom “Za tebe”!

Od kada se pojavila na sceni, ona je promijenila pravila igre! Senidah je “rijetka zvjerka” kojoj je pošlo za rukom da za samo četiri godine pokori region i publici ponudi vanremenske hitove kroz saradnje sa najboljim autorima i izvođačima, a njen novi album prikazuje svestranost poznate umjetnice čiji talenat i moć transformacije, čini se, nemaju granice!

novi album senidah
promo

Album “Za tebe” je naziv drugog studijskog albuma, na kome se našlo čak petnaest pesama. “Behute”, “Dva prsta” i “Jadnaja” već smo imali prilike da čujemo, a dvanaest novih pjesama vode nas kroz sve muzičke žanrove od drila i trepa, preko “drum n base” zvuka do velikih pop balada. Na ovaj način, Senidah još jednom pokazuje svoju svježinu i da je ona ta koja prevazilazi okvire žanra, stavljajući, kako sama kaže “dobru pjesmu u prvi plan”.

Želim da vam se nađe svaka pjesma za neku priliku, da vam pjevam i kada vam treba oslonac i kada vam treba “party friend” – rekla je Senidah.

Pročitaj

Kao i svaki put do sada, novi album prati i jedinstveni vizuelni modni identitet, perfektan modni izraz i saradnja sa najboljim saradnicima u modnoj i kreativnoj industriji.

Album “Za tebe” možete poslušati na ovom linku.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum