Trenutno čitaš
Parovi koji su plijenili pažnju na dodjeli Zlatnih globusa 2024

Parovi koji su plijenili pažnju na dodjeli Zlatnih globusa 2024

zlatni globus

Sjaj, elegancija i harizma obično krase crveni tepih na dodjeli Zlatnih globusa, ali nešto što posebno privlači pažnju i oduševljava gledaoce širom svijeta jesu i poznati parovi koji svojom pojavom ističu ljubav, sklad i sofisticiranost.

Dodjela Zlatnih globusa 2024. godine donijela je ne samo vrhunska ostvarenja u svijetu filma i televizije, već je istovremeno bila i pozornica na kojoj su se isticali parovi čiji spoj elegancije i skladnosti nije mogao proći nezapaženo. Ova veče nije samo bila o nagradama, već je bila i o ljubavi, podršci i inspiraciji koju su ovi parovi donijeli na dodjelu.

U nastavku evo najzapaženijih parova koji su obasjali crveni tepih Zlatnih globusa 2024.

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

Iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, Kylie Jenner je zauzela svoje mesto pored nominovanog Timothée Chalameta tokom ceremonije, a par je kasnije zapažen kako se drži za ruke i ljubi!

zlatni globus
Foto: CHRISTOPHER POLK

Ben Affleck & Jennifer Lopez

J.Lo je dominirala u ružičastoj haljini dok je pratila supruga Bena Afflecka (nominovanog za Air)na dodjeli Zlatnih globusa.

zlatni globus
Foto: MICHAEL BUCKNER

Robert Downey Jr. & Susan Downey

Downeyjevi su bili nasmijani dok su pozirali na crvenom tepihu u komplementarnim ansamblima, a još veće osmijehe su imali kada je glumac pobijedio za svoj rad na “Oppenheimeru”.

zlani globusi
Foto: KEVIN MAZUR

Margot Robbie & Tom Ackerley

Barbi je dobila svog Kena u nedjelju naveče. Margot Robbie hodala je crvenim tepihom sa suprugom i producentskim partnerom Tomom Ackerleyem.

zlatni globus
Foto: AMY SUSSMAN

Mark Ronson & Grace Gummer

Grace Gummer je bila na dodjeli ne samo da podrži svoju nominovanu majku Meryl Streep, već i svog nominovanog supruga Marka Ronsona, kojeg je pratila u crnoj haljini.

zlatni globus
Foto: MONICA SCHIPPER

Nicolas Cage & Riko Shibata

Pročitaj
Amy Winehouse

Nicolas Cage i Riko Shibata stajali su rame uz rame dok su slavili ne samo sve nominacije, već i Cageov rođendan!

zlatni globusi
Foto: CHRISTOPHER POLK

Ali Wong & Bill Hader

Prije nego što je krenula na scenu da preuzme nagradu za najbolju glumicu u seriji Beef, Ali Wong se poljubila sa dečkom Billom Haderom.

zlatni globusi
Foto: CBS

Steven Spielberg & Kate Capshaw

Stivenu Spilbergu se pridružila njegova supruga Kate Capshaw na nominacijama za Zlatni globus, a oboje su imali elegantan crni look.

Foto: MONICA SCHIPPER

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum