Trenutno čitaš
Ovu prenosnu mikro kancelariju možeš postaviti gdje god želiš

Ovu prenosnu mikro kancelariju možeš postaviti gdje god želiš

Gala Home
Gala Home

Pandemija COVID-19 je donijela sa sobom trend, koji je vremenom dokazao da je tu da ostane – „mikro kancelarije“. 2022. je, a popularnost mikro kancelarija ne jenjava ni najmanje. Make.Work.Space obećava da će biti naša omiljena privatna radna oaza!

Foto: yankodesign.com

Ova specifična mikro kancelarija je prilično svestrana! Može se postaviti u tvoj dom, u korporativnu kancelariju ili čak u javnost. Možeš pozicionirati više Make.Work.Spaces u svojoj kancelariji, stvarajući prostore za zaposlene kako bi stekli malo privatnosti daleko od kancelarijskog haosa. Može funkcionisati kao zona bez ometanja koja omogućava zaposlenima da rade pametnije i bolje, kao i da preuzmu lični poziv ili dva! Takođe podstiče efikasnost prostora, olakšavajući korišćenje nedovoljno iskorišćenog prostora – kako u zatvorenom tako i na otvorenom.

mikro kancelarija
Foto: yankodesign.com

Naravno, kada je u pitanju rad od kuće – Make.Work.Space funkcioniše kao idealna kućna kancelarija! Osim što služi kao kućna kancelarija, može se koristiti i kao miran prostor za jednostavno opuštanje i odmor. Ponekad nam je potrebna privatnost u vlastitom domu, posebno ako živimo sa porodicom, prijateljima ili cimerima. To je ekonomičan i efikasan način da maksimalno iskoristiš svoj životni prostor!

Ove mikro kancelarije možeš koristiti i u javnim prostorima. Super su prenosive i pogodne za postavljanje na bilo koju lokaciju. Kreatori zamišljaju ovaj mikro ured kao onaj koji može podržati rad u pokretu. Mada, ova konkretna ideja bi mogla biti malo zahtjevna.

mikro kancelarija
Foto: yankodesign.com

Mikro kancelarije dolaze u tri modula, prilično jednostavno nazvana, Micro-Office 1, 2 i 3. Čini se da je Micro-Office 1 najkompaktniji od ova tri. Dugačak je 1,7 m i širok 1,2 m i ima fiksni sto, akustičnu oblogu i kontroler ekrana na dodir. Lična kapsula je takođe opremljena sa 2 strujne utičnice, 2 USB utičnice, svjetlima za zadatak i kukom za kaput.

Pročitaj

mikro kancelarija
Foto: yankodesign.com

Micro-Office 2 je, s druge strane, veći, dužine 2,2 m, a širine 1,2 m. Ima iste osnovne karakteristike kao i Micro-Office 1, ali ima i nekoliko dodatnih, kao što su – ergonomski sto za prevođenje, media player, panoramski prozor i HEPA filter. Otporan je i na vremenske prilike i ima opciju klimatizacije. Micro-Office 3 je iste veličine kao i kancelarija broj 2 i ima dosta istih karakteristika, ali ono što ga izdvaja je obavezna klima uređaj, sjedište za goste i tabla za pisanje. Takođe je izgrađen od vrhunskih tkanina i podova.

Izvor: yankodesign.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum