Trenutno čitaš
Ovi TikTokeri pokazuju kako da središ stari namještaj

Ovi TikTokeri pokazuju kako da središ stari namještaj

uradi sam/a namještaj
Young Lions
Young Lions

Svi oni koji vole “uradi sam” projekte znaju kakvu satisfakciju oni donose. Osim ponosa zbog dobro odrađenog posla i divljenja novoj stvari, tu je i prednost uštede novca, razvijanje kreativnosti i pametno utrošeno slobodno vrijeme.

uradi sam/a namještaj
Foto: Pinterest

Stare komode, stolice ili dekor se mogu restaurirati i sačuvati za neke sljedeće generacije. Za to nije potrebno biti restaurator ili dizajner, dovoljno je malo mašte i pomoći sa interneta. Svi imamo neki komad namještaja koji nam je ostao od bake ili djeda, ali se trenutno ne uklapa u naš enterijer. To znači da je vrijeme za DIY projekat i novo ruho starih i dragih stvari.

Pronašli smo TikTokere koji sami sređuju namještaj koji je zastario ili im se više ne dopada. U videima nauči kako da sprovedeš svoj sljedeći “uradi sam/a” projekat.

Christina Muscari

Kako od starih ormarića napraviti nove i moderne, ili od jednostavnih Ikea komoda napraviti neobične komade namještaja koji plijene pažnjom, zna TikTokerka Christina Muscari. Ona će ti pokazati kompletan proces izrade kao i uporediti četke sa sprejom i sl.

@pretty_distressed

Wish furniture flips were this fast. #15secondmakeover #furnitureflipper #youtuber #paintedfurniture #diyprojects

♬ Waterdrop – Chris Alan Lee

McKey DIY Furniture Flipper

Još jedan profil na kome možeš pronaći inspiraciju za svoj “uradi sam/a” projekat. Ukradi dizajn i trikove obrade i uživaj u novim komadima namještaja.

@designsbymckay

Sometimes furniture flipping and black widows go hand in hand 🕷🕸😅#diy #diyfurniture #diyfurnituremakeover #diyfurnitureflip #furnitureflip #furnituremakeover #spider #upcycling #upcycle #upcycledfurniture #goodwill #trashtocash #paintedfurniture #homedecor

Pročitaj

♬ original sound – McKay DIY Furniture Flipper

Wise Owl Paint

Stari stilski namještaj može opet biti sofisticiran i moderan. Wise Owl Paint će ti pokazati kako to ona čini.

@wiseowlpaint

Watch till the end to see how beautiful this set turns out to be! @mountainhousefurniture used One Hour Enamel in Jet Black for a sleek modern look🖤 You will love One Hour Enamel with its built in topcoat and hard as nails finish. #wiseowlpaint #wiseowlpaints #wiseowlcolortrends #chalksynthesispaint #furnitureflip #furnitureflipper #thrifted #thriftedhome #moneyfornothing #imadeitlovelyagain #upcycledfurniture #beforeandafter #modernstyle #moderndesign #diyhomedecor #diyhomeprojects #paint #homerenovation #diyhomeprojects #diy #jetblack #painteddresser

♬ original sound – WiseOwlPaint

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum