Trenutno čitaš
Ovaj pun mjesec bi mogao biti najsretniji ove godine. Evo zašto.

Ovaj pun mjesec bi mogao biti najsretniji ove godine. Evo zašto.

U astrologiji, pun mjesec nudi priliku za razmišljanje i rast. U zavisnosti od toga gdje se nalazite na svom ličnom putovanju, ta prilika može djelovati uzbudljivo ili zastrašujuće. Na kraju krajeva, rast često zahtijeva suočavanje s istinama o sebi i našim odnosima koje mogu biti potpuno bolne. Ali junski pun mjesec je nešto čemu se svi mogu radovati. Zašto? Kaže se da donosi prosperitet, sreću i ljubav. 

Ukratko, pun mjesec 03. juna u Strijelcu donosi upravo onu vrstu energije kojoj bismo se nadali za početak ljeta. Budući da je Strijelac promjenjiv vatreni znak, sada je i povoljno vrijeme za spontanost i preuzimanje rizika. Ako ste odgađali neke planove, ovaj pun mjesec je dobro vrijeme da vjerujete u svoje sposobnosti i iskoristite šansu. Ponekad je jednostavno skupiti hrabrost pola bitke, a možda čak i shvatite da je sumnja ili strah koji ste osjećali samo u vašoj glavi. Nebo je sada granica.

Ultra magazin

Energija ovog vatrenog znaka podstiče nas da naučimo više o svijetu, bilo da se radi o putovanjima, nauci ili duhovnosti. Pun mjesec “divno pleše s Marsom”, što će nas ojačati hrabrošću i energijom da osvojimo sve što poželimo.

Nasuprot tome, pun mjesec će se “sukobiti” sa Saturnom. Možda ćemo iskusiti da se pred nama pojavljuju prepreke, koje mogu donijeti osjećaj usamljenosti, krivice ili tuge, posebno u vezi s prošlim postupcima.

Pročitaj
sezona Bika 2024

Jupiter, planetarni vladar ove lunacije će se sukobiti sa Venerom i Marsom, ali će se takođe osmjehnuti Saturnu. Stoga, svi planovi koji se sada pokrenu, a koji se fokusiraju na dugoročni rast sa naznakom oprezne ekspanzije,  mogli bi nas dovesti do uspjeha.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum