Trenutno čitaš
Ova malena dron kamera može se sklopiti i stati u džep

Ova malena dron kamera može se sklopiti i stati u džep

Gala Home
Gala Home

Dronovi omogućuju snimanje nevjerojatnih fotografija i videozapisa iz uglova, koji jednostavno nisu mogući na zemlji. Ali oni nisu uvijek najprenosivija opcija. Tu dolazi Hover X1…

Ova lagana samoleteća kamera može s lakoćom stati u džep, torbicu ili ruksak. Sa samo 125 grama, neće biti teret i omogućiće snimanje svih avantura u HDR-u.

Hover X1

Nevjerojatni dron džepne veličine već je dostupan za kupovinu putem Indiegogoa. Hover X1 ima pet različitih putanja leta koje možeš odabrati, što daje beskrajne kreativne mogućnosti. To uključuje lebdenje, savršeno za selfije i grupne fotografije i smanjenje, koje svakom videu daje kinematografski štih.

Hover X1

Takođe možeš postaviti Hover X1 na način rada Follow, koji postavlja kameru da prati radnju sprijeda ili straga brzinom do 12 milja na sat. Poseban algoritam osigurava da ćeš ostati u kadru za vrijeme trajanja snimke. Uz Orbit, leteća kamera će se ravnomjerno vrtjeti i pokazati bilo koji subjekat od 360 stepeni, bilo da je to tvoj automobil, kuća ili čak ti. Na kraju, Bird’s Eye daje glatku i stabilnu sliku iznad glave samo jednim klikom. Postoji čak i Burst Mode, tako da možeš osigurati da će Hover uhvatiti svaki prolazni trenutak.

Hover X1

Zahvaljujući tehnologiji trostruke stabilizacije, Hover X1 garantuje visokokvalitetne snimke, čak i u vjetrovitim uslovima. Sklopiva kamera temelji se na dizajnu svog prethodnika, Hover Passport i ima video podršku za do 2,7K@30fps, 1080p@60fps i 1080p HDR. Aplikacija Hover X1 spaja se s kamerom, omogućujući preglede u stvarnom vremenu. Na ovaj način garantovano ćeš dobiti kompoziciju koju tražiš i nećeš morati brinuti o iznenađenjima kada se Hover X1 vrati u džep.

Pročitaj

S više od milion dolara finansiranja na Indiegogo, čini se da su ljubitelji fotografije i avanture jednako uzbuđeni zbog Hover X1 kao i mi. Možeš birati između crnih i bijelih modela i kupiti dodatne baterije. Kao dio posebne rasprodaje, Hover X1 počinje s 299 dolara, a kamera se već počela isporučivati ​​širom svijeta.

Izvor: mymodernmet.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum